Libnet.ro
UNICEF

10:01

Decizia lui Mitt Romney cu privire la cursa prezidentiala din SUA

România Liberă România Liberă,
Decizia lui Mitt Romney cu privire la cursa prezidentiala din SUA

Mitt Romney a decis sa nu se inscrie in cursa electorala republicana pentru desemnarea candidatului la presedintia Statelor Unite, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Mitt Romney renunta sa intre pentru a treia oara in cursa pentru alegerile prezidentiale din SUA: E timpul sa las locul noii generatii de lideri republicani

Republicanul Mitt Romney a anuntat, vineri, ca renunta la intentia de a candida din nou la alegerile prezidentiale, la scrutinul din 2016, relateaza Reuters. El a explicat ca este timpul sa lase loc noii generatii de lideri republicani. Mitt Romney a fost contracandidatul lui Barack Obama la alegerile din 2012. El a fost unul dintre candidatii la nominalizarea Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale si in 2008, insa in cele din urma candidatul republicanilor pentru acel scrutin a fost ales John McCain.

Mitt Romney nu va candida la alegerile prezidentiale din 2016

Mitt Romney a declarat vineri ca nu urmareste sa candideze la alegerile prezidentiale din 2015. Romney a declarat ca s-a decis sa nu faca pasul de a candida, pentru a lasa celorlalti lideri ai partidului sansa.

Republicanul Mitt Romney a anuntat ca NU va candida pentru presedintia SUA

Mitt Romney a decis sa nu se inscrie in cursa electorala republicana pentru desemnarea candidatului la presedintia Statelor Unite, anunta un consilier al politicianului, citat de AFP, conform Mediafax. Dupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )