Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mituri despre curatenie. Trucurile care dau gres, dar pe care le stiu toti romanii

Playtech Playtech,
Mituri despre curatenie. Trucurile care dau gres, dar pe care le stiu toti romanii

Sarea scoate orice pata, pliculetele de ceai indeparteaza mirosurile neplacute, bicarbonatul este produsul-minune din casa. Cate dintre trucurile recomandate gospodinelor sunt doar mituri despre curatenie? Multe dintre ele nu functioneaza, dar multi romani nu pot renunta la ele! Cele mai cunoscute mituri despre curatenie. Care sunt trucurile care dau gres de fiecare data? Otetul, sarea, . continuă pe Playtech

Asa faci cele mai gustoase oua jumari. Ingredientele secrete care nu dau gres

Scob, omleta sau oua jumari este o mancare simpla care are la baza oua batute si prajte in grasime vegetala sau animala. in functie de zona si preferinta, se adauga mezeluri, verdeturi, legume sau smantana. Preparatul poate fi perfectionat si cu alte ingrediente pentru a-l face savuros. Reteta de oua jumari. Ingredientele care fac .

10 mituri despre cafea si cafea boabe

10 mituri despre cafea si cafea boabe .

Cea mai buna metoda pentru o cina rapida. Trucurile care te ajuta oricand

Incercam sa ducem un stil de viata sanatos, insa descoperim, de cele mai multe ori, ca cel mai mare inamic al nostru este lipsa timpului. Seara, putini aleg sa isi petreaca acele cateva ore libere de dupa munca in bucatarie, gatind. insa, cu aceste trucuri simple, putem pregati cea mai gustoasa cina rapida. Iata ce .

Cum poti albi hainele rapid si usor. Trucurile care te salveaza oricand

Exista si alte metode de albire a unor rufe, in afara de solutiile existente pe piata, care de obicei costa ceva bani. Cum poti albi rufele care au capatat o tenta gri vezi un pic mai jos. Metodele sunt foarte simple si eficiente. Solutii simple si eficiente de albire a rufelor. Le faci ca noi .

Descoperire istorica in apele Mexicului. Se confirma tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii

O descoperire istorica a fost facuta in apele Mexicului. S-a confirmat tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii. Arheologii din Mexic au confirmat ca o nava scufundata descoperita in largul peninsulei Yucatan a fost folosita pentru transportarea mayasilor vanduti in sclavie. Descoperirea ce va marca planeta. Adevarul despre civilizatia mayasa, .

ORBAN, DESPRE CADRELE DIDACTICE CARE REFUZA SA PREDEA ONLINE: Vom lua masurile legale

Premierul Ludovic Orban spune ca vor fi luate masurile legale daca exista cadre didactice care refuza sa predea online.

Orban, despre cadrele didactice care refuza sa predea online: Vom lua masurile legale

Premierul Ludovic Orban spune ca vor fi luate masurile legale daca exista cadre didactice care refuza sa predea online.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )