Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mizele ascunse ale razboiului dintre presedintele Iohannis si Guvern

Antena3 Antena3,
Mizele ascunse ale razboiului dintre presedintele Iohannis si Guvern

Cea mai recenta faza a razboiului dintre Presedinte si coalitia de guvernare este cea a blocarii rectificarii bugetare. , Iohannis somand Guvernul sa nu taie din banii serviciilor de Informatii. Atitudinea lui. continuă pe Antena3

Teodorovici si Toader merg la sedinta cu presedintele Iohannis

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri, la Guvern, ca a fost desemnat impreuna cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa participe joi la sedinta convocata de presedintele Klaus.

Presedintele Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat vineri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor in guvernul Boc, Gabriel Sandu. Acesta este acuzat de procurorii antocoruptie de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu.

Premierul Olandei vine in vizita in Romania. Mark Rutte se va intalni si cu presedintele Iohannis, si cu premierul Dancila

Premierul olandez Mark Rutte va efectua, pe 12 septembrie, o vizita in Romania, ocazie cu care se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, a anuntat Ambasadei Olandei la.

Presedintele Iohannis va deschide noul an scolar la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi prezent luni la Alba Iulia, la festivitatea de deschidere a noului an scolar, la Colegiul Naional Horea Closca si Crisan.

Presedintele Iohannis solicita ca institutiile sa verifice modul in care autoritatie au luat masuri impotriva pestei porcine

Presedintele Klaus Iohannis solicita verificarea de catre institutiile abilitate a modului in care autoritatile responsabile au pus in aplicare masurile de control si preventie a raspandirii virusului.

Plan de urgenta, dupa scandalul din CSAT cu presedintele Iohannis. Guvernul se reuneste in sedinta

Guvernul se reuneste miercuri in sedinta dupa scandalul din CSAT cu presedintele Klaus Iohannis. Reprezentantii Executivului spun ca blocarea rectificarii bugetare pune in pericol plata salariilor.

Sedinta a Guvernului, miercuri, fiind asteptata o decizie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Iohannis a suspendat sedinta CSAT

Guvernul se intruneste miercuri in sedinta, unde ar urma sa fie gasita o solutie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta de marti a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), afirmand ca nu s-a putut obtine consens pentru emiterea avizului necesar rectificarii bugetare si cerand Cabinetului Dancila sa vina cu un nou proiect.

Exclusiv! Ce cadouri primeste presedintele Iohannis

Klaus Iohannis a primit cadouri in valoare de aproximativ 3. 000 de euro. Printre bunurile pe care le-a primit anul trecut se numara un tablou cu o baioneta personalizata de la Fortele Speciale, butoni de aur,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )