Libnet.ro
UNICEF

01:05

MM: UEFA nu ne poate exclude pur si simplu

Online Sport Online Sport,
MM: UEFA nu ne poate exclude pur si simplu

Mihai Stoica a adus sambata seara vesti despre situatia actuala de la Steaua si pasii pe care UEFA trebuie sa ii faca, daca va considera ca in Cazul Valiza Steaua a facut ceva ilegal. continuă pe Online Sport

LIVETEXT Mihai Stoica lamureste riscurile la care se expunde Steaua si posibilitatea ca echipa sa retrogradeze

Mihai Stoica sustine o conferinta de presa in care comenteaza situatia echipei Steaua si implicatiile pe care le poate avea condamnarea finantatorului Gigi Becali la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor.

Mihai Stoica lamureste riscurile la care se expune Steaua si posibilitatea ca echipa sa retrogradeze

Mihai Stoica sustine o conferinta de presa in care comenteaza situatia echipei Steaua si implicatiile pe care le poate avea condamnarea finantatorului Gigi Becali la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor.

Gigi Becali, mesaj din inchisoare prin Mihai Stoica: Am iesit definitiv din viata publica!.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a dat publicitatii, joi, intr-o conferinta de presa, un comunicat al finantatorului Gigi Becali, in care acesta anunta ca a iesit definitiv din viata publica si a solicitat reprezentantilor mass-media sa nu-i mai urmareasca familia, conform Mediafax. Comunicatul citit de Mihai Stoica este urmatorul: Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica, asa ca va rog din inima, pentru cat v-am stat la dispozitie atata timp, un minim respect pe care .

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Mihai Stoica

Mihai Stoica, managerul general al echipei Steaua, a sustinut o conferinta de presa la ora 12:00. El a luat loc pe scaunul lui Becali din Aleez Alexandru, a citit cu ochelari si a transmis un mesaj din partea lui Becali, direct din inchisoare.

LIVE Conferinta de presa Mihai Stoica (12:00)

Mihai Stoica, managerul general al echipei Steaua, sustine o conferinta de presa la ora 12:00, conferinta care va fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro. Oficialul din Ghencea va vorbi despre posibilitatea excluderii echipei Steaua din Liga Campionilor asa cum a promis aici.

Mihai Stoica sustine ca Steaua va juca in Liga Campionilor in ciuda condamnarii primite de patronul echipei in dosarul Valiza

Steaua va juca in preliminariile LigiiCampionilor, asigura managerul echipei Mihai Stoica printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Trebuie sa fii infiorator de prost sau de o incompetenta crasa ca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )