Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mohammad Munaf, adus in Romania din Orientul Mijlociu. Irakianul a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru rapirea ziaristilor romani

Hotnews Hotnews,
 Mohammad Munaf, adus in Romania din Orientul Mijlociu. Irakianul a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru rapirea ziaristilor romani

Mohammad Munaf, cetateanul irakian condamnat la zece ani de inchisoare pentru rapirea ziaristilor romani, a fost adus in Romania, anunta Administratia Prezidentiala. Munaf, condamnat in 2008 de Curtea de Apel Bucuresti, se afla acum in custodia Politiei Romane, potrivit comunicatului de la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a felicitat SRI si Ministerul de Interne pentru operatiune. Munaf a fost adus din zona Orientului Mijlociu, a declarat la Digi 24 Ovidiu Marincea, consilier al sefului SRI. Vezi comunicatul oficial in articol. continuă pe Hotnews

Ovidiu Ohanesian, despre aducerea lui Mohammad Munaf in Romania: Felicitam institutiile statului ca in sfarsit au de gand sa lupte impotriva terorismului. Mari Jeanne Ion: E o zi de marcat in calendar

Ovidiu Ohanesian, unul dintre jurnalistii rapiti in Irak, felicita institutiile statului roman ca l-au adus in tara pe Mohammad Munaf si ca in sfarsit dau dovada ca au de gand sa lupte impotriva.

Subiectele Zilei: Cat de pregatita e Romania pentru valul de refugiati din Orientul Mijlociu; Cum a obtinut milionarul stresat o despagubire uriasa de la ANRP, in timp record; Cat executa puscariasii, in mod real, din pedepsele primite

DLAF verifica cum a dat STS 3 mil. de euro pentru modernizarea Sistemului 112 unei asocieri din care fac parte firme controlate de Sebastian Ghita. Cum ar putea fi afectata Romania de problemele Chinei. Avertismentul expertilor despre masurile incluse in noul Cod Fiscal. Desi se afla la mii.

Mohammad Munaf, condamnat pentru terorism, a fost adus in Romania. Irakianul, implicat in rapirea jurnalistilor

Mohammad Munaf, condamnat definitiv, in anul 2008, la zece ani de inchisoare in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak, a fost adus, joi, in Romania si se afla in prezent intr-un Centru de Arest Preventiv al Politiei Romane. Munaf a fost adus dintr-o tara din Orientul Mijlociu.

Cat de pregatita e Romania pentru valul de refugiati din Orientul Mijlociu

Situatia imigrantilor din Balcani si din apropierea granitei cu Romania, in special de la frontiera dintre Serbia si Ungaria, a pus in alerta si autoritatile din tara noastra.

Linistea de dinaintea furtunii la granita Romaniei cu Serbia. Cat de pregatiti suntem pentru a primi migranti din Orientul Mijlociu: E o mare problema!

Situatia imigrantilor din Balcani si din apropierea granitei cu Romania, in special de la frontiera dintre Serbia si Ungaria, a pus in alerta si autoritatile din tara noastra.

Mohammad Munaf a fost adus in tara. Irakianul se afla in custodia Politiei Romane

Cetateanul irakian Mohammad Munaf, condamnat definitiv, in anul 2008, la zece ani de inchisoare in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak, a fost adus, joi, in Romania si se afla in prezent.

Anuntul facut de SRI. Unde a fost localizat Mohammad Munaf

Mohammad Munaf, condamnat in 2008 la zece ani de inchisoare in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak si adus, joi, in Romania a fost localizat in Orientul Mijlociu, in urma unei ample.

SRI: Mohammad Munaf a fost localizat in Orientul Mijlociu

Ovidiu Marincea, consilierul directorului SRI, Eduard Hellvig, a declarat ca Mohamad Munaf a fost localizat in Orientul Mijlociu, in urma unei ample operatiuni.

Mohammad Munaf a fost adus in Romania

Cetateanul irakian Mohammad Munaf, condamnat definitiv, in anul 2008, la zece ani de inchisoare in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak, a fost adus, joi, in Romania si se afla in prezent in custodia Politiei Romane, anunta Mediafax,.

Mohammad Munaf a fost adus in Romania si se afla in custodia Politiei: Cetateanul irakian are de executat o pedeapsa de 10 ani de inchisoare in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak (VIDEO)

Mohammad Munaf, condamnat pentru rapirea celor trei jurnalisti in 2005, se afla in custodia Politiei Romane, informeaza B1 TV. Presedintia a anuntat ca acesta isi va ispasi pedeapsa de 10 ani in Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )