Libnet.ro
UNICEF

05:15

Moment de exceptie la un spectacol al Orchestrei Simfonice din Londra: Artistii au impresionat cu un dans inedit(VIDEO)

B1 B1,
Moment de exceptie la un spectacol al Orchestrei Simfonice din Londra: Artistii au impresionat cu un dans inedit(VIDEO)

Moment de exceptie la un spectacol al Orchestrei Simfonice din Londra. Membrii orchestrei si ai corului au dansat conga la finalul musical-ului Wonderful Town de Leonard Bernstein. Voia buna a c. continuă pe B1

Presedintele Bursei din Londra castiga sprijinul actionarilor

Actionarii Bursei de Valori din Londra London Stock Exchange - LSE) au votat, saptamana aceasta, impotriva inlaturarii presedintelui pietei, Donald Brydon, incheind astfel o batalie cu un investitor activist care solicita plecarea acestuia.

Bomba! Bursa din Londra cica s-ar muta la Bucuresti. Sa vina pirotehnistii!

Surpriza! London Stock Exchange a raspuns ziarului BURSA ca, la acest moment, nu comenteaza afirmatiile ministrului nostru Ilan Laufer ca London Stock Exchange s-ar afla in negocieri cu noi sa se relocheze la Bucuresti. Ca ministrul Ilan Laufer a facut declaratii la Antena3 este un fapt verificat. Ca Laufer a spus acolo ca poarta negocieri ca Bursa de la Londra sa se relocheze la Bucuresti este si el un fapt verificat. Dar, ca intr-adevar s-ar purta aceste negocieri nu mai este un fapt verificat si cel putin noua, pana in acest moment, ni se pare neverificabil.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )