Libnet.ro
UNICEF

20:15

Moment incredibil la Festivalul Jazz TM: Liv Warfield, protejata lui Prince, sarutata de un spectator roman pe scena (VIDEO EXCLUSIV)

Adevărul Adevărul,
Moment incredibil la Festivalul Jazz TM: Liv Warfield, protejata lui Prince, sarutata de un spectator roman pe scena (VIDEO EXCLUSIV)

Un moment inedit si totodata amuzant s-a petrecut in cea de-a doua zi a Festivalului Jazz TM, care se desfasoara la Timisoara in acest weekend: un spectator roman, care fusese invitat de cantareata Liv Warfield sa urce pe scena, a profitat de moment si a sarutat-o pe protejata lui Prince in fata a mii de oameni. continuă pe Adevărul

Castigatoare a cinci premii Grammy, Dianne Reeves va concerta in aceasta seara la Festivalul Jazz TM din Timisoara

A castigat recent cel de-al cincilea Grammy din cariera. A cantat pe cele mai mari scene ale jazzului din intreaga lume si a colaborat cu artisti importanti ai genului. in aceasta seara insa, Dianne Reeves vine la Timisoara, la Festivalul Jazz TM, cu un recital de zile mari.

Legendarul Marcus Miller va urca pe scena in prima zi a Festivalului Jazz TM

Unul dintre cei mai apreciati basisti din lume deschide Festivalul Jazz TM, intr-un recital care va avea loc pe scena amplasata in Piata Victoriei din Timisoara. Marcus Miller a colaborat cuartisti precum Michael Jackson, Herbie Hancock, Mariah Carey, Frank Sinatra, George Benson, Aretha Franklin sau Elton John si a compusmajoritatea pieselor de pe albumul Tutu al lui Miles Davis.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )