Libnet.ro
UNICEF

18:15

Moment penibil pentru Madonna: Artista a cazut din nou pe scena in timpul unui concert din Dallas

B1 B1,
Moment penibil pentru Madonna: Artista a cazut din nou pe scena in timpul unui concert din Dallas

Madonna a comis-o din nou. Scenele in care artista cade pe scena in timpul concertelor se inmultesc pe zi ce trece. De aceasta data, vedeta s-a impiedicat pe scena concertului pe care l-a sustinut in Dallas. continuă pe B1

Madonna chiar are probleme cu echilibrul: Artista a cazut din nou pe scena in timpul unui concert din Dallas

Madonna a comis-o din nou. Scenele in care artista cade pe scena in timpul concertelor se inmultesc pe zi ce trece. De aceasta data, vedeta s-a impiedicat pe scena concertului pe care l-a sustinut in Dallas.

Moment penibil pentru dintre cele mai faimoase cantarete din lume

Madonna si-a surprins din nou fanii la un concert din Dallas, dar, de aceasta data, fara voia ei. Dupa ce s-a aplecat ca sa cante impreuna cu spectatorii, cantareata nu si-a putut mentine echilibrul si a.

Colegii fetei care a murit dupa ce a cazut din tren spun ca ea ar fi deschis usa garniturii

Politistii vor audia mai multi elevi de la Scoala generala 75 din Bucuresti pentru a stabili cum a cazut din tren fata de 13 ani care a murit duminica seara. Mai multi colegi sustin ca ea ar fi deschis usa.

Concluziile Politiei in cazul elevei care a cazut din tren. Ce s-a intamplat de fapt in momentul tragediei

Eleva din clasa a VII-a a Scolii nr. 75 din Capitala care a murit dupa ce a cazut din tren la intoarcerea dintr-o excursie cu scoala a deschis usa vagonului si a fost trasa de curentii de aer, in.

Katie Price a rupt din nou logodna de Leandro Penna

Sfarsitul a venit din nou pentru Katie Price si iubitul ei, Leandro Penna. Frumoasa britanica si modelul.

CFR:Ancheta in cazul FETEI care a murit dupa ce a cazut din tren.

O comisie de ancheta de la CFR Calatori ancheteaza felul in care o fata de 13 ani a murit dupa ce a cazut dintr-un tren care venea de la Satu-Mare spre Bucuresti, informeaza Mediafax. La nivelul CFR Calatori s-a constituit o comisie de ancheta care analizeaza, potrivit procedurilor si reglementarilor in vigoare, circumstantele in care s-a produs tragicul eveniment. In acelasi timp, pentru lamurirea cauzei sub toate aspectele, compania va asigura intregul sprijin organelor de cercetare in .

Trei anchete au fost demarate dupa ce eleva de 13 ani a cazut din tren, in zona Buftea

Trei anchete au fost deschise dupa moartea fetei de 13 ani care a cazut duminica din tren. Ea se intorcea in Capitala dintr-o excursie cu colegii de clasa si ar fi deschis usa vagonului in timp ce trenul era.

O fata de 13 ani a murit, dupa ce a cazut din tren in apropiere de Bucuresti

O fata de 13 ani, aflata intr-un tren care venea in Bucuresti de la munte, a cazut duminica din tren dupa ce a deschis usa garniturii, ea decedand, informeaza surse judiciare. Un echipaj SMURD a ajuns la locul accidentului, produs in apropierea Bucurestiului, in zona Buftea, insa medicii nu au putut-o salva pe adolescenta, anunta Mediafax.

O fata de 13 ani a murit dupa ce a cazut din tren in apropierea Capitalei

O fata de 13 ani, care calatorea intr-un tren, de la munte spre Bucuresti, a cazut duminica din tren dupa ce a deschis usa garniturii. in urma acestui incident, fata a murit. Un echipaj SMURD a ajuns.

Monica Dascalu, din nou pe bancile scolii

Monica Dascalu s-a intors pe bancile scolii. Monica Dascalu a redevenit studenta si urmeaza cursurile programului de Master Evaluarea, Consilierea si Psihoterapia copilului, cuplului si a familiei din cadrul Facultatii de Psihologie a Universitatii Bucuresti. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )