Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment de reculegere la Guvernul din Muntenegru pentru romanii decedati in accident.

România Liberă România Liberă,
Moment de reculegere la Guvernul din Muntenegru pentru romanii decedati in accident.

Guvernul din Muntenegru a respectat un moment de reculegere, inaintea sedintei de joi, in memoria victimelor accidentului in care a fost implicat un autocar romanesc in canionul Moraca si a patru tineri care au murit in Dobra Voda Bar), relateaza cotidianul Pobjeda, in pagina electronica, potrivit Mediafax. Reuniunea Guvernului a fost prezidata de premierul Milo Djukanovici. Autoritatile din Muntenegru au transmis condoleante partilor romane dupa acest accident soldat cu 18 morti, iar . continuă pe România Liberă

Slujba religioasa pentru romanii decedati in accidentul din Muntenegru

O slujba religioasa pentru romanii decedati in accidentul din Muntenegru va avea loc baza aeriana 90 Otopeni. La ceremonie ar urma sa asiste si premierul, a declarat Ministrul Apararii, Mircea Dusa.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Aeronava cu cele 18 sicrie a aterizat la Baza 90 Otopeni. Slujba religioasa pentru romanii decedati

Romania isi plange mortii. Cei 18 romani care au pierit in accidentul de autocar din Muntenegru au ajuns in aceasta seara acasa. in sicrie. inaintea lor, cei 29 de supravietuitori au fost trimisi spre.

Tragedia din Muntenegru: un SOC financiar pentru piata de asigurari?

Guvernul a decretat ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, ai carui supravietuitori, potrivit surselor din piata, sau urmasii celor decedati vor incasa cea mai mare dauna pe parte de.

LIVE TEXT Accidentul din Muntenegru: Autoritatile au incheiat procedura de identificare a victimelor. Ministerul de Interne a inceput sa informeze oficial familiile. Vezi in articol lista ranitilor internati la spitalul din Podgorica

UPDATE ora 13:22): Cele 29 de persoane ranite care vor fi aduse din Muntenegru au fost repartizate astfel: 11 la Spitalul Universitar, 10 la Spitalul de Urgenta Floreasca, 5 la Spitalul Elias si 4 la Spitalul Bagdasar-Arseni, a declarat pentru Agerpres medicul Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti-Ilfov. UPDATE ora 13:02): Romanii care sunt in stare grava dupa accidentul din Muntenegru cei internati la terapie intensiva) vor fi repatriati cu primul avion militar in Romania, marti dupa orele pranzului, informeaza celula de criza de la Ministerul Afacerilor Externe. Cel de-al doilea avion militar va transporta pacientii care sunt stabilizati din punct de vedere medical, iar ultima aeronava militara va transporta corpurile neinsufletite ale cetatenilor romani decedati, precum si bunurile si valorile personale ale acestora, care au putut fi recuperate de la locul gravului accident. UPDATE ora 12:27): Autoritatile din Muntenegru au incheiat procedura de identificare a persoanelor decedate in accidentul rutier, Guvernul de la Bucuresti urmand sa asigure transportul in tara al acestora, a anuntat premierul Victor Ponta. UPDATE ora 11:50): Miercuri, 26 iunie, va fi zi de doliu national in Romania. Spitalul din Podgorica a dat publicitatii, intr-un comunicat, lista pacientilor romani internati, mai putin numele celor 7 raniti romani care se afla la Terapie intensiva vezi numele in articol).

LIVE TEXT Accidentul din Muntenegru: Autoritatile au incheiat procedura de identificare a victimelor. Ministerul de Interne a inceput sa informeze oficial familiile. Ranitii, transportati marti in Romania cu avioane militare

UPDATE ora 15:20): Patronii firmei de transport care detine autocarul prabusit, duminica, intr-o prapastie in Muntenegru, Stefan Grigore si Mihaela Iuliana Grigore, sunt audiati, marti dupa-amiaza, la Parchetul general, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. Stefan Grigore a venit deja la Parchet in jurul orei 14:00, iar la intrare a refuzat sa faca declaratii privind accidentul. UPDATE ora 13:22): Cele 29 de persoane ranite care vor fi aduse din Muntenegru au fost repartizate astfel: 11 la Spitalul Universitar, 10 la Spitalul de Urgenta Floreasca, 4 la Spitalul Elias si 4 la Spitalul Bagdasar-Arseni, a declarat pentru Agerpres medicul Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti-Ilfov. UPDATE ora 13:02): Romanii care sunt in stare grava dupa accidentul din Muntenegru cei internati la terapie intensiva) vor fi repatriati cu primul avion militar in Romania, marti dupa orele pranzului, informeaza celula de criza de la Ministerul Afacerilor Externe. Cel de-al doilea avion militar va transporta pacientii care sunt stabilizati din punct de vedere medical, iar ultima aeronava militara va transporta corpurile neinsufletite ale cetatenilor romani decedati, precum si bunurile si valorile personale ale acestora, care au putut fi recuperate de la locul gravului accident. UPDATE ora 12:27): Autoritatile din Muntenegru au incheiat procedura de identificare a persoanelor decedate in accidentul rutier, Guvernul de la Bucuresti urmand sa asigure transportul in tara al acestora, a anuntat premierul Victor Ponta. UPDATE ora 11:50): Miercuri, 26 iunie, va fi zi de doliu national in Romania. Spitalul din Podgorica a dat publicitatii, intr-un comunicat, lista pacientilor romani internati, mai putin numele celor 7 raniti romani care se afla la Terapie intensiva vezi numele in articol).

Camera Deputatilor doneaza bani pentru familiile victimelor din Muntenegru.

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru, iar presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru familiile victimelor, informeaza Mediafax. Valeriu Zgonea a propus, la inceputul sedintei de plen, un moment de reculegere pentru victimele din Muntenegru. El a spus ca a discutat cu staff-ul Camerei si va dona in numele Camerei o suma din fondul la dispozitia presedintelui fiecarei .

Expertize genetice pentru identificarea romanilor decedati in accidentul din Muntenegru

Romanii decedati in accidentul din Muntenegru vor fi identificati la Bucuresti inclusiv prin efectuarea unor expertize genetice, au precizat oficiali din Politia Romana citati de Mediafax. Expertizele genetice.

Imagini din avioanele MApN care au adus romanii decedati si raniti din Muntenegru (VIDEO)

B1 TV va prezinta imagini din avioanele MApN care au zburat, marti, catre Muntenegru si apoi catre Romania, pentru a repatria persoanele decedate si ranite in accidentul de autocar din Muntenegru. Primii 11.

Ajutor financiar pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru famil.

ACCIDENT MUNTENEGRU. MAE: Romanii cei mai grav raniti, adusi primii in tara.

Primele victime ale accidentului din Muntenegru repatriate vor fi cele mai grav ranite, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Al doilea transport va aduce romanii a caror stare este stabila, iar cea de-a treia aeronava va repatria corpurile neinsufletite ale romanilor decedati, precum si bunurile si valorile personale ale acestora, care au putut fi recuperate de la locul accidentului, potrivit informatiilor transmise de celula de criza MAE. Citeste si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2726 seconds )