Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tragedia din Muntenegru: un SOC financiar pentru piata de asigurari?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tragedia din Muntenegru: un SOC financiar pentru piata de asigurari?

Guvernul a decretat ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, ai carui supravietuitori, potrivit surselor din piata, sau urmasii celor decedati vor incasa cea mai mare dauna pe parte de. continuă pe Wall-Street Ro

Cum comenteaza Petre Roman tacerea presedintelui cu privire la tragedia din Muntenegru

Fostul premier al Romaniei, Petre Roman, a vorbit in cadrul editiei de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei despre tacerea lui Traian Basescu fata de tragedia din Muntenegru. Institutiile statului.

Ponta: Fac apel la toti politicienii sa nu speculeze politic tragedia din Muntenegru

Prim-ministrul Victor Ponta face apel la toti politicienii sa nu incerce sa speculeze politic tragedia din Muntenegru. La 22. 55 duminica seara - n. r. ) am fost sunat de Raed Arafat. Din acel moment am.

LACRIMI si durere la Curtea de Arges. Plange si cerul pentru oamenii care au murit in tragedia din Muntenegru

Sicriele cu trupurile neinsufletite ale victimelor din Curtea de Arges au sosit la Biserica Domneasca din oras. Sute de oameni si un sobor de preoti sunt la Biserica Domneasca, pregatiti sa inceapa slujba.

Tragedia din Muntenegru: Lista pacientilor romani internati in Podgorita

Potrivit unui comunicat al spitalului din Podgorita, trei persoane au decedat la spital din cauza ranilor. Alte sapte sunt internate la terapie intensiva, fara sa-si fi recapatat cunostinta, scrie Jurnalul. ro .

Accidentul din Muntenegru, cea mai mare dauna de raspundere civila pe vatamari corporale din Romania

Tragicul accident din Muntenegru, in care si-au pierdut viata 18 romani, iar alti 29 au fost raniti, va insemna un soc financiar pentru compania asiguratoare a autocarului Gregory Tour. Toate circumstantele.

Cine este transportatorul implicat in tragedia din Muntenegru: un business de 8 mil. lei, dar si firma infiintata initial, in insolventa

Gregory Tour, transportatorul al carui autocar a fost implicat intr-un accident tragic duminica, in urma caruia 19 cetateni romani au decedat, este o companie cu afaceri de aproape 8 mil. lei si 5 angajati.

IMAGINI EXCLUSIVE de la locul tragediei din Muntenegru. Adrian Ursu: Pentru cei obisnuiti cu Valea Oltului, drumul nu e dificil de parcurs

Jurnalistul Adrian Ursu a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, locul in care 18 romani si-au gasit sfarsitul si alti 29 au fost raniti, intr-un tragic accident in.

Subiectele zilei: Sefii Radet cereau spagile ca interlopii; George Copos a plecat de la Rapid dupa 21 de ani; Trei ore distanta de Londra si avantajul unei economii emergente in piata comuna. Surpriza pe care printul Edward a avut-o in Romania

Presa despre tragedia din Muntenegru: Autocarul a intrat in parapet si am zburat toti pe fereastra, a declarat, pentru ProTv, unul dintre pasageri, iar Evz. ro da publicitatii declaratia cutremuratoare a unui copil muntenegrean, lovit de autocarul mortii. Deutsche Welle: Pe urmele cinismului din Romania. Tabloidul The Sun a publicat acum o saptamana un reportaj intitulat Bine ati venit la Bacau. capitala hotilor din bancomate. Cu toate aceste accente polemice, anumite observatii nu pot fi trecute cu vederea.

Ziua Drapelului, umbrita de tragedia din Muntenegru

Ziua Drapelului a fost marcata si la Oradea, dar la fel cum s-a intamplat in majoritatea oraselor din tara, evenimentele au fost umbrite de tragedia din Muntenegru, in Romania fiind astazi zi de doliu national.

Victor Ponta vrea ca tragedia din Muntenegru sa nu fie speculata politic

Primul-ministrul Victor Ponta face apel la toti politicienii sa nu incerce sa speculeze politic tragedia din Muntenegru si califica declaratiile lui Mihai-Razvan Ungureanu ca fiind specifice unei hiene politice.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )