Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mona Pivniceru a demisionat din magistratură

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mona Pivniceru a demisionat din magistratură

Mona Pivniceru, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a demisionat, ieri, din magistratură, după ce, în 8 august, şi-a depus la CSM demisia din funcţia de membru ales al Consiliului, demersul survenind propunerii premierului Victor Ponta de a o numi ministru al Justiţiei. continuă pe Ziarul Bursa

Pivniceru a demisionat din magistratură

Mona Pivniceru a demisionat, astăzi, din magistratură, după ce, anterior, şi-a dat demisia din Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a putea prelua postul de ministru al Justiţiei.

UPDATE: Mona Pivniceru si-a dat demisia din magistratura si nu mai are nevoie de avizul CSM pentru a deveni ministrul Justitiei

Realitatea TV anunta, citind surse judiciare, ca Mona Pivniceru si-a dat demisia din magistratura, ceea ce ar insemna ca numirea sa ca ministru al Justitiei nu mai depinde de avizul CSM. Mona Pivniceru, pina la momentul demisiei judecator la Inalta Curte si membru CSM, este propunerea USL pentru ministerul Justitiei, post ocupat interimar de premierul Victor Ponta. 19: Vicepresedintele CSM Oana Schmidt Haineala a confirmat pentru Agerpres ca Mona Pivniceru si-a inaintat demisia din magistratura. |Vom reveni cu amanunte.

CSM: Demisia din magistratura a Monei Pivniceru va fi discutata miercuri daca se aproba suplimentarea ordinii de zi

Demisia din magistratura inaintata de judecatoarea Mona Pivniceru, propusa pentru functia de ministru al Justitiei, va fi discutata miercuri de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii daca se va aproba suplimentarea ordinii de zi a sedintei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1903 seconds )