Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anisie a explicat procesul pe care trebuie sa-l urmeze scolile daca apar cazuri de Covid-19 in timpul anului scolar

B1 B1,
Monica Anisie a explicat procesul pe care trebuie sa-l urmeze scolile daca apar cazuri de Covid-19 in timpul anului scolar

Dupa sase luni in care copiii nu au mai mers fizic la scoala, luni, 14 septembrie, a fost prima zi in care elevii si profesorii s-au revazut. Trei milioane de copii intra in noul an scolar, in conditii. continuă pe B1

Ce se intampla cu tabletele pentru noul an scolar, promise de Guvern. Monica Anisie: incepem livrarea. Care sunt primele judete vizate

238 de scoli se incadreaza in scenariul rosu, potrivit caruia, cursurile se vor desfasura online. Numarul ar putea creste in saptamanile urmatoare, in contextul in care specialistii se asteapta la.

Monica Anisie: Ni se imputa lucruri care nu s-au intamplat de 20 de ani in educatie. in cateva luni, Ministerul Educatiei a facut eforturi extraordinare

Monica Anisie a afirmat ca se imputa guvernantilor lucruri care nu s-au intamplat timp de 20 de ani in educatie. Ministrul a precizat ca in cateva luni, desi este pandemie, institutia pe care o conduce a facut eforturi extraordinare. Ea a mai spus ca, in prezent, exista o radiografie clara a sistemului de educatie si ca sunt necesare solutii punctuale acolo unde trebuie intervenit.

Monica Anisie: Scoala afla de la DSP in ce scenariu va trece. Avem o linie de Tel Verde pentru parinti si pentru elevi, respectiv una pentru directori si primari Ce a discutat cu unul dintre parintii care au sunat (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a explicat sambata, in direct pe B1 TV, ca o clasa trebuie sa isi suspende desfasurarea cursurilor cu prezenta fizica atunci cand inregistreaza un caz de.

Monica Anisie: Copiii nu pierd locul la gradinita daca sunt cazuri punctuale in care parintii se tem si vor sa ii mai tina acasa 10, 15 zile in situatii particulare, conducerea unitatii de invatamant poate sa dea voie insotitorului sa intre

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a explicat ca daca sunt situatii punctuale, copiii nu isi vor pierde locul la gradinita in eventualitatea in care parintii au temeri legate de debutul noului an.

Monica Anisie, mesaj pentru elevi si profesori: Acest inceput trebuie sa fie, in primul rand, despre copii!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie a transmis un mesaj parintilor, profesorilor si elevilor odata cu inceperea scolilor: Dragi copii, Stimati parinti, Stimati colegi profesori, Bine ati revenit.

Ministrul Monica Anisie: Dragi copii, mergeti cu incredere la scoala, oricare ar fi situatia epidemiologica. Educatia trebuie sa continue in orice situatii (FOTO, VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, profesor de limba romana, la Colegiul Tudor Vianu din Capitala, face apel la elevi sa vina cu incredere la scoala si sa fie responsabili si prudenti, in contextul.

MONICA ANISIE, MESAJ PENTRU ELEVI: in voi este forta de a depasi orice obstacol

Ministrul Monica Anisie le transmite elevilor, la inceput de an scolar, ca trebuie sa constientizeze atat importanta educatiei, cat si a respectarii masurilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

MONICA ANISIE, MESAJ PENTRU ELEVI: in voi este forta de a depasi orice obstacol

Ministrul Monica Anisie le transmite elevilor, la inceput de an scolar, ca trebuie sa constientizeze atat importanta educatiei, cat si a respectarii masurilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

Monica Anisie: As vrea sa fac un apel catre intreaga societate: este nevoie sa fim responsabili!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut, duminica, un apel la responsabilitate pentru ca toata lumea sa puna umarul pentru revenirea copiilor in scoli. Monica Anisie a subliniat ca educatia nu trebuie sa fie politizata in aceste momente.

Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, Monica Anisie: Pana ieri, era nevoie de pepsiglas, azi nu mai trebuie

Fostul premier Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, desi Monica Anisie a facut parte si din guvernul lui, ca secretar de stat. Ciolos spune ca Monicia Anisie ar trebui sa plece de urgenta de la minister, pentru ca nu stie ce vrea si se razgandeste de la o zi la alta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )