Libnet.ro
UNICEF

09:30

Monica Anisie: Ni se imputa lucruri care nu s-au intamplat de 20 de ani in educatie. in cateva luni, Ministerul Educatiei a facut eforturi extraordinare

Adevărul Adevărul,
Monica Anisie: Ni se imputa lucruri care nu s-au intamplat de 20 de ani in educatie. in cateva luni, Ministerul Educatiei a facut eforturi extraordinare

Monica Anisie a afirmat ca se imputa guvernantilor lucruri care nu s-au intamplat timp de 20 de ani in educatie. Ministrul a precizat ca in cateva luni, desi este pandemie, institutia pe care o conduce a facut eforturi extraordinare. Ea a mai spus ca, in prezent, exista o radiografie clara a sistemului de educatie si ca sunt necesare solutii punctuale acolo unde trebuie intervenit. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu tabletele pentru noul an scolar, promise de Guvern. Monica Anisie: incepem livrarea. Care sunt primele judete vizate

238 de scoli se incadreaza in scenariul rosu, potrivit caruia, cursurile se vor desfasura online. Numarul ar putea creste in saptamanile urmatoare, in contextul in care specialistii se asteapta la.

Ce se intampla cu avizul epidemiologic cerut la scoala. Monica Anisie a facut anuntul acum

Avizul epidemiologic nu este necesar la inceperea scolii, iar adeverinta pentru Educatie Fizica si Sport poate fi adusa in decurs de o luna. Ministrul Educatiei Monica Anisie a declarat ca avizul epidemiologic va fi necesar doar in cazul elevilor care au fost bolnavi si au lipsit de la scoala 3 zile. Doar in baza acestuia .

Monica Anisie se declara trista, acasa pe Facebook. Mi-e dor de...

Pentru ca ieri, la iesirea de la o emisiune televizata, ministrul Educatiei a fost asteptat de parintii suparati de modul in care Guvernul gestioneaza inceperea noului an scolar, astazi, Monica Anisie vine cu o postare pe Facebook in care se declara trista acasa.

Monica Anisie: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul sau, pentru ca orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala, iar toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii. Fiindca sunt sincera, nu e bine! Dar oare ce e bine in viziunea acestor oameni?, se intreaba Anisie.

Monica Anisie, despre ce se va intampla cu elevii care nu mai pot tine masca pe fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a incercat sa explice ce se va intampla cu elevii care vor simti nevoia sa isi dea masca jos, avand in vedere perioada lunga de timp pe care acestia vor fi obligati sa o poarte zilnic.

Scenariile pentru noul an scolar ar putea fi schimbate. Monica Anisie: Suntem intr-o dinamica

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a oferit noi informatii despre starul noului an scolar. Oficialul Guvernului a declarat ca autoritatile sunt pe ultima suta de metri cu privire la stabilirea scenariilor. in ur.

MONICA ANISIE: Sunt 11 judete in care nu este nicio unitate de invatamant in scenariul rosu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine ca nicio unitate de invatamant din 11 judete nu este in scenariul rosu. Este vorba despre judetele Harghita, Caras-Severin, Hunedoara, Ialomita, Hunedoara, Bihor, Valcea, Tulcea, Botosani, Bistrita-Nasaud, Covasna si Vaslui.

Monica Anisie: Transportul va fi gratuit pentru toti elevii

Ministrul educatiei, Monica Anisie, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca transportul in Romania va fi gratuit pentru toti elevii. Este primul an in care transportul va fi gratuit pentru elevi, toti elevii. Am transmis procedura pentru asta. incepand de maine, elevii vor circula cu carnet de elev. Sa duca carnetele pentru vizat, a precizat Monica Anisie.

Dacian Ciolos, atac fara precedent la Guvernul Orban: Monica Anisie Pepsiglas sa demisioneze de urgenta!

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, cere demisia ministrului Educatiei, Monicia Anisie. Fostul premier afirma ca institutia pe care o conduce Monica Anisie nu stie ce vrea si o ironizeaza pe aceasta din cauza gafei referitoare la pepsiglas. Din pacate, copiii si parintii trec zilele astea printr-un experiment al Guvernului, mai spune fostul premier.

Basescu, despre Monica Anisie: Fie ea si profesoara, este in categoria de analfabeti functionali

Intrebat cum vede performanta ministrului Educatiei Monica Anisie, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PNL a ajuns sa guverneze cu oameni care in alte Cabinete erau in linia a treia sau a patra. Candidatul PMP la Primaria Capitalei a adaugat ca acum aceste persoane sunt in linia intai. Basescu sustine ca ministrul Monica Anisie este in categoria analfabetilor functionali din Executivul Orban, in ciuda faptul ca este profesoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )