Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Macovei: Daca USL nu se poate curata de corupti, ii curata de corupti de pedepse

B1 B1,
Monica Macovei: Daca USL nu se poate curata de corupti, ii curata de corupti de pedepse

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, joi, ca proiectul de lege al USL privind gratierile este pentru a-i apara pe corupti de inchisoare si pentru a-i elibera pe cei care sunt deja inchisi. Daca. continuă pe B1

Monica Macovei: Daca USL nu se poate curata de corupti, ii curata pe corupti de pedepse

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, joi, ca proiectul de lege al USL privind gratierile este pentru a-i apara pe corupti de inchisoare si pentru a-i elibera pe cei care sunt deja inchisi. Daca.

Macovei: Daca USL nu se poate curata de corupti, ii curata pe corupti de pedepse.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei comenteaza initierea proiectului de lege privind gratierile, sustinand ca, daca USL nu se poate curata de corupti, ii curata pe corupti de pedepse, potrivit Mediafax. Nu mai este nicio indoiala. Drumul pe care merge USL este sa ii apere pe corupti de inchisoare, iar pe cei care deja sunt la inchisoare sa ii elibereze. Asta arata clar proiectul de lege depus pe 2 octombrie 2012 la Camera Deputatilor de deputatii Madalin Voicu si Nicolae Paun privind .

Ponta: PDL va fi obligat sa guverneze cu Dan Diaconescu daca USL obtine sub 50% din voturi.

PDL va fi obligat sa guverneze impreuna cu partidul condus de Dan Diaconescu in cazul in care USL va obtine mai putin de 50% din voturi la alegerile parlamentare din luna decembrie, a declarat presedintele PSD, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. PDL va fi obligat sa guverneze cu Dan Diaconescu, altfel nu iese la numaratoare. De ce nu spun asta cei de la PDL, le este rusine ?, a spus Ponta la Realitatea TV. El a sustinut totodata ca PDL nu are un lider, actualul presedinte al .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )