Libnet.ro
UNICEF

12:45

Monica Macovei depre raportul MCV: Clasa politica nu e pregatita sa accepte o justitie libera

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei depre raportul MCV: Clasa politica nu e pregatita sa accepte o justitie libera

Raportul MCV confirma ca justitia este independenta si profesionista, dar ca actuala clasa politica nu este pregatita sa o accepte, considera fostul ministru al Justitiei. continuă pe România Liberă

Cine sunt penalii aparati de Parlament, care ne strica imaginea in raportul MCV

Raportul MCV dat publicitatii miercuri ii critica pe parlamentari pentru franele puse luptei anticoruptie si semnaleaza ramanerea in functii a unor demnitari condamnati.

Laura Codruta Kovesi, reactie dupa raportul MCV. Lumea Justitiei: Sistemul se aplauda singur

Raportul Comisiei Europene MCV), dat publicitatii miercuri, a fost comentat si de sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi. Kovesi a transmis faptul ca raportul MCV remarca rezultatele.

O prapastie uriasa intre miturile interne si realitatile vazute de la Bruxelles/ Raportul MCV - frazele cheie

Cine citeste raportul MCV pe anul 2015 cu atentie si apoi asculta zgomotul general din societatea romaneasca constata rapid diferenta uriasa de abordare. Acolo unde Bruxelles-ul vede bilant solid si rezultate impresionante, detractorii de profesie ai justitiei din Romania denunta abuzuri ingrozitoare si justitie controlata politic. Este, poate raportul, cel mai abundent in superlative din cate am citit in ultimii ani, dar care vine in mod straniu pe fondul amplificarii criticilor interne, manifestate printr-o isterie colectiva impotriva binomului SRI-DNA. Spre dezamagirea multora, in raport nu gasim nimic despre binom, abuzuri, influente politice etc. Vom gasi, in schimb, destule bile negre puse ca de obicei in dreptul Parlamentului, politicienilor si mass-media care-i acompaniaza.

Raportul MCV: Rezultatele obtinute de principalele institutii judiciare si de integritate sunt in continuare impresionante / Parlementul, criticat din nou

Rezultatele obtinute de principalele institutii judiciare si de integritate in ceea ce priveste combaterea coruptiei la nivel inalt sunt in continuare impresionante, arata raportul MCV publicat miercuri de Comisia Europeana, care critica din nou activitatea Parlamentului.

Basescu despre raportul MCV: Sa ne bucuram ca s-au remarcat progrese

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca raportul MCV publicat miercuri de Comisia Europeana este al treilea raport consecutiv bun, afirmand ca Romania se poate bucura ca s-au remarcat progrese consistente.

Basescu, despre raportul MCV: Sa ne bucuram ca s-au remarcat progrese

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca raportul MCV publicat miercuri de Comisia Europeana este al treilea raport consecutiv bun, afirmand ca Romania se poate bucura ca s-au remarcat progrese consistente.

Livia Stanciu: Raportul MCV evidentiaza progresele realizate de instanta suprema in solutionarea dosarelor de coruptie

Raportul MCV publicat miercuri evidentiaza progresele realizate de instanta suprema in unificarea jurisprudentei si mentinerea ritmului de solutionare a dosarelor de coruptie la nivel inalt.

Ce a declarat Monica Macovei despre cazul procurorului general Tiberiu Nitu

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, miercuri, ca buna reputatie si integritatea pe care trebuie sa le aiba un procuror general au fost definitiv distruse, din cauza ca procurorul general Tiberiu Nitu a folosit coloana oficiala in mod nelegal.

Monica Macovei cere demisia procurorului general Tiberiu Nitu, in scandalul coloanelor oficiale

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei, avand in vedere ca numele sau este mentionat intr-un dosar al DNA ca .

Monica Macovei: Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze pentru ca nu mai poate conduce si reprezenta procurorii din Romania

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei, avand in vedere ca numele sau este mentionat intr-un dosar al DNA ca beneficiar al unui folos necuvenit, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )