Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a declarat Monica Macovei despre cazul procurorului general Tiberiu Nitu

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat Monica Macovei despre cazul procurorului general Tiberiu Nitu

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, miercuri, ca buna reputatie si integritatea pe care trebuie sa le aiba un procuror general au fost definitiv distruse, din cauza ca procurorul general Tiberiu Nitu a folosit coloana oficiala in mod nelegal. continuă pe România Liberă

Monica Macovei cere demisia procurorului general Tiberiu Nitu, in scandalul coloanelor oficiale

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei, avand in vedere ca numele sau este mentionat intr-un dosar al DNA ca .

Monica Macovei: Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze pentru ca nu mai poate conduce si reprezenta procurorii din Romania

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei, avand in vedere ca numele sau este mentionat intr-un dosar al DNA ca beneficiar al unui folos necuvenit, transmite Agerpres.

Sfarsit de cariera pentru Gabriel Oprea si Tiberiu Nitu?

Desi in alte ocazii similare, membrii Consiliului Superior al Magistraturii au fost extrem de vocali, in cazul procurorului general nu fac declaratii, nu-i cer public retragerea. Specialistii sustin ca procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, trebuie sa-si dea demisia din aceasta functie deoarece este suspectat de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in coautorat cu Gabriel Oprea, fost ministru de Interne si vicepremier.

Surse: Procurorul General Tiberiu Nitu a folosit coloana oficiala de peste 500 de ori

Tiberiu Nitu ar fi avut peste 500 de deplasari cu coloana oficiala, potrivit unor surse. Procurorul General era insotit zilnic de SPP pe drumul dintre casa si sediul Parchetului. Nitu a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )