Libnet.ro
UNICEF

11:15

Monica Macovei: Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze pentru ca nu mai poate conduce si reprezenta procurorii din Romania

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei: Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze pentru ca nu mai poate conduce si reprezenta procurorii din Romania

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei, avand in vedere ca numele sau este mentionat intr-un dosar al DNA ca beneficiar al unui folos necuvenit, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Monica Macovei cere demisia procurorului general Tiberiu Nitu, in scandalul coloanelor oficiale

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei, avand in vedere ca numele sau este mentionat intr-un dosar al DNA ca .

Surse: Tiberiu Nitu va fi audiat la DNA, in dosarul coloanelor oficiale al lui Oprea

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, va fi audiat la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul lui Gabriel Oprea, pentru ca ar fi beneficiat in mod nelegal de coloane oficiale, au declarat, pentru Romania libera, surse din cadrul Parchetului General.

100 de minute: Tiberiu Nitu fuge de presa fara coloana oficiala, dupa acuzarea lui Gabriel Oprea

Procurorul general Tiberiu Nitu se ascunde de presa, odata cu aparitia scandalului privind coloanele oficiale ale fostului ministru Gabriel Oprea. Imaginile au fost prezentate de Alessandra Stoicescu, la 100 de.

Tiberiu Nitu: Dupa decizia CCR, dosare cu prejudicii minore vor fi finalizate cu rechizitorii; vor fi cheltuieli suplimentare de la stat

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, sustine ca dosare cu prejudicii minore sau chiar recuperate ar urma, dupa decizia CCR privind neconstitutionalitatea dispozitiilor referitoare la renuntarea la urmarirea penala, sa fie finalizate cu rechizitorii si trimise in fata judecatorilor, fapt ce presupune cheltuieli suplimentare de la bugetul de stat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )