Libnet.ro
UNICEF

11:00

Monica Macovei despre USL: Si-a construit superimunitate si da o lovitura naucitoare justitiei si anticoruptiei

Adevărul Adevărul,
Monica Macovei despre USL: Si-a construit superimunitate si da o lovitura naucitoare justitiei si anticoruptiei

Deputatul din Parlamentul European considera ca o parte din partidele aflate la guvernare, PSD, PNL si PC, vor sa dea o lovitura naucitoare justitiei si anticoruptiei in urma initiativei legislative prin care parlamentarii nu mai pot fi anchetati sau condamnati pentru o serie de fapte care sunt de natura penala. continuă pe Adevărul

Vrea USL sa scape de ONG-urile care nu ii canta in struna?

Eurodeputatul PDL Monica Macovei este de parere ca organizatiile non-guvernamentale ONG) risca sa fie considerate ilegale daca Parlamentul adopta proiectul de reglementare a activitatii de lobby, elaborat acum trei ani de PSD, arata un comunicat de presa trimis astazi redactiei.

Monica Macovei: USL este un pericol permanent pentru democratie.

Europarlamentarul Monica Macovei sustine intr-o postare pe blogul personal ca prin adoptarea legii amnistiei toti politicienii condamnati sau aflati in cursul unui proces penal pentru fapte de coruptie si conexe vor scapa de aplicarea legii, demonstrand cu ajutorul USL ca in Romania politicienii pot fura fara nicio teama. USL vrea gratierea colectiva a pedepselor de pana la 6 ani inclusiv si amnistia in cazul pedepselor cu privarea de libertate pana la 4 ani inclusiv. Acestea erau limitele .

Macovei, despre modificarile aduse Codului Penal: Parlamentarii nu mai pot fi cercetati de nimeni pentru ca pentru ei nu mai exista infractiuni

Europarlamentarul Monica Macovei a comentat, marti seara, modificarile aduse de deputati la Codul Penal, spunand ca este o lovitura de stat data de USL justitiei si anticoruptiei. Parlamentul a dat o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )