Libnet.ro
UNICEF

08:00

Monica Niculescu invinsa de Agnieszka Radwanska la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
Monica Niculescu invinsa de Agnieszka Radwanska la Indian Wells

Putine sanse pentru Monica Niculescu, a 32-a favorita la Indian Wells, in fata polonezei Agnieszka Radwanska, jucatoarea creditata cu sansa a 3-a la castigarea turneului WTA Premier Mandatory din California. continuă pe Online Sport

Monica Niculescu, invinsa de Agnieszka Radwanska, la Indian Wells

LIVE SCORE Niculescu-Radwanska. Jucatoarea romana Monica Niculescu, locul 34 WTA, o va infrunta, duminica seara, pe poloneza Agnieszka Radwanska, locul III WTA, de la ora 20. 00, in turul al treilea de la Indian Wells.

Monica Niculescu, eliminata de la Indian Wells

Monica Niculescu, locul 34 in clasamentul WTA, a fost invinsa, duminica, de Agnieszka Radwanska Polonia, 3 WTA), in turul 3 al turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells SUA), scor 2-6,.

LIVE SCORE. Monica Niculescu o infrunta pe Radwanska, la Indian Wells

LIVE SCORE Niculescu-Radwanska. Jucatoarea romana Monica Niculescu, locul 34 WTA, o va infrunta, duminica seara, pe poloneza Agnieszka Radwanska, locul III WTA, de la ora 21. 00, in turul al treilea de la Indian Wells.

Indian Wells: Monica Niculescu se califica in turul 3/ Radwanska trece de Cibulkova intr-un meci de foc

Monica Niculescu s-a impus in fata lui Heather Watson cu 6-4, 2-6, 6-2 si se califica in turul 3 al competitiei, acolo unde o asteapta un duel de foc cu Agnieszka Radwanska Polonia, 3 WTA).

Indian Wells: Monica Niculescu, eliminata in turul trei de Agnieszka Radwanska

Monica Niculescu, cap de serie numarul 32, a pierdut categoric partida din turul trei de la Indian Wells, disputata duminica impotriva jucatoarei Agnieszka Radwanska, din Polonia, favorita numarul trei.

Indian Wells: Simona Halep, Monica Niculescu si Horia Tecau vor evolua in aceasta noapte

Monica Niculescu si Horia Tecau vor fi primii care vor evolua in aceasta seara la Indian Wells. Cap de serie numarul 32, Monica o va intalni de la ora 20:00 ora Romaniei) pe Agnieszka Radwanska, din Polonia, pe terenul doi. Tot de la aceeasi ora, perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer se va duela cu dublul Lukasz Kubot/Marcin Matkowski pe terenul 5. Ultima care va intra in scena va fi Simona Halep: o va intalni pe Ekaterina Makarova pe terenul central.

Turneul Indian Wells 2016: Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in turul al treilea

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells.

Indian Wells: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al competitiei

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Indian Wells dupa ce a invins-o pe britanica Heather Watson.

Seara neagra pentru tenisul romanesc. Monica Niculescu si Horia Tecau au fost eliminati la Indian Wells

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 1, a ratat, duminica, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells Statele Unite ale Americii), dotat cu premii in valoare totala de 7. 595 de dolari.

Simona Halep si Monica Niculescu intra in focuri la Indian Wells. S-au stabilit orele de disputare a meciurilor

Dupa ce Irina Begu si Alexandra Dulgheru au fost eliminate in primul tur la Indian Wells, in competitie au ramas doar doua sportive din Romania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )