Libnet.ro
UNICEF

21:15

Monica Niculescu si Irina Begu s-au calificat in turul trei la Miami Open

Adevărul Adevărul,
Monica Niculescu si Irina Begu s-au calificat in turul trei la Miami Open

Monica Niculescu, cap de serie numarul 32 si locul 33 WTA, s-a calificat in turul trei la turneul de la Miami, dupa ce a trecut de Shuai Peng China), locul 664 WTA, scor 6-1, 3-6, 6-0. continuă pe Adevărul

Monica Niculescu si Irina Begu s-au calificat in turul trei la Miami Open. Revenire fabuloasa pentru Irina Begu

Monica Niculescu, cap de serie numarul 32 si locul 33 WTA, s-a calificat in turul trei la turneul de la Miami, dupa ce a trecut de Shuai Peng China), locul 664 WTA, scor 6-1, 3-6, 6-0.

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Miami, unde are meci greu

Irina Begu, numarul 35 WTA, a trecut de grecoaicaMaria Sakkari, locul 131 mondial, in primul tur al turneului de la Miami.

Irina Begu, calificare spectaculoasa in turul al treilea la Miami Open (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in runda a treia a turneului WTA Premier de la Miami Florida), vineri, dupa ce a dispus de germanca Sabine Lisicki, cap de serie numarul 29, cu 6-4, 1-.

Victorie uriasa pentru Irina Begu dupa o revenire fabuloasa de la 0-5 in decisiv

Irina Begu s-a calificat, vineri seara, in turul 3 la Miami Open dupa un meci de trei seturi cu Sabine Lisicki din Germania, a 29-a favorita a turneului. Monica Niculescu a ajuns si ea in turul al 3-lea.

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in turul trei la Miami

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA Premier de la Miami Florida).

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei la Miami

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA Premier de la Miami Florida).

Irina Begu in turul doi la Miami Open. O asteapta o adversara de top

Refacuta dupa accidentarea care a tinut-o departe de teren mai bine de o luna, Irina-Camelia Begu s-a calificat miercuri in turul doi la Miami Open, turneul WTA Premier Mandatory de 6. 8 milioane de dolari.

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA Premier de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 605 de dolari, dupa ce a dispus de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )