Libnet.ro
UNICEF

17:15

Monstrul descoperit de astronomi. Cea mai mare gaura neagra observata vreodata

Antena3 Antena3,
Monstrul descoperit de astronomi. Cea mai mare gaura neagra observata vreodata

Cea mai mare gaura neagra ce a fost observata vreodata, un veritabil monstru cu o masa de 17 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui, care se afla in centrul unei galaxii indepartate, a fost. continuă pe Antena3

Astronomii au descoperit cea mai mare gaura neagra din Univers

Astronomii au descoperit o noua gaura neagra, situata la circa 250 de milioane de ani lumina de Terra, despre care spun ca ar putea fi una din cele mai mari depistate pana in prezent. Aceasta se afla in Galaxi.

S-a descoperit cea mai mare gaura neagra din istorie

Astronomii au identificat ceea ce ar putea reprezenta cea mai mare gaura neagra descoperita vreodata. Aceasta se afla la aproximativ 250 de milioane de ani lumina de Terra, informeaza National Geographic.

Radu Banciu: Gaura neagra = PDL = USL = aceeasi mizerie ar scrie pe un banner al ONG-istilor independenti

Jurnalistul Radu Banciu a prezentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, toate glumele despre cea mai mare gaura neagra descoperita de astronomi, glume adunate de jurnalistii.

Fenomenul care i-a ingrozit pe italieni. Cea mai mare fabrica de otel din Europa, lovita in plin

Cel putin 38 de oameni au fost raniti, dupa ce o tornada a lovit din plin cea mai mare fabrica de otel din Europa, situata in sudul Italiei. Echipajele de interventie vor relua, astazi, cautarile unei alte p.

Nissan a intrat in cartea recordurilor cu cea mai mare parada de masini electrice, 225 exemplare Leaf

Automobilul electric Nissan Leaf a intrat in cartea recordurilor cu cea mai mare parada de masini electrice, 225 unitati. Masinile au defilat pe circuitul Silverstone din Marea Britanie si au batut recordul anterior, 218 masini electrice, stabilit de Chrysler in Statele Unite ale Americii SUA), a anuntat Nissan.

OCDE: Recesiunea din zona euro - cea mai mare amenintare pentru economia mondiala

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) si-a revizuit ieri, in sens negativ, estimarile privind cresterea PIB-ului mondial in 2012 si 2013, avertizand ca recesiunea din zona euro este cea mai mare amenintare la adresa economiei globale.

O gaura neagra enorma, in afara normelor obisnuite, a fost descoperita intr-o galaxie indepartata

Astronomii cred ca au descoperit cea mai mare gaura neagra observata vreodata, un monstru cu o masa echivalenta cu 17 miliarde de Sori, in centrul unei galaxii indepartate, scrie AFP.

PayU: Cea mai mare mare tranzactie online cu cardul de Black Friday a fost de 6.900 de euro

Magazinele online care au avut promotii pe 23 noiembrie 2012 Black Friday au inregistrat vanzari de peste patru ori mai mari 325%) fata de ziua anterioara, conform datelor furnizorului de servicii de comert electronic PayU.

Hackerii romani, acuzati de cea mai mare frauda din Australia, faimosi in presa straina.

O grupare de hackeri romani se afla in spatele celei mai mari fraude cu carti bancare din Australia, anunta CNN si Telegraph. co. uk, in timp ce BBC explica modul de operare al hotilor romani. Autoritatile din Australia, in colaborare cu Politia Romana, au arestat mai multi suspecti romani, care faceau parte dintr-o grupare de hackeri, scrie si Herald Sun. O retea internationala formata din 16 persoane, specializata in fraude informatice, a fost destructurata de Politia Romana in colaborare cu .

Moscova a fost acoperita de zapada, dupa cea mai mare ninsoare cazuta in noiembrie in ultimii 50 de ani

O ninsoare abundenta a cazut in ultimele 24 de ore la Moscova, perturband traficul aerian si dand nastere la haos pe sosele, informeaza AP. O sursa din Primaria Moscovei a declarat ca de aproximativ jumatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )