Libnet.ro
UNICEF

00:07

OCDE: Recesiunea din zona euro - cea mai mare amenintare pentru economia mondiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OCDE: Recesiunea din zona euro - cea mai mare amenintare pentru economia mondiala

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) si-a revizuit ieri, in sens negativ, estimarile privind cresterea PIB-ului mondial in 2012 si 2013, avertizand ca recesiunea din zona euro este cea mai mare amenintare la adresa economiei globale. continuă pe Ziarul Bursa

OCDE: Marile banci din zona euro necesita capital de 400 miliarde euro

Bancile majore din zona euro trebuie sa obtina capital de aproape 400 de miliarde euro 519,2 miliarde dolari) ca sa-si aduca ratele de leverage la un nivel apropiat de cel al institutiilor de credit din SUA si restul Europei, potrivit Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE).

Nissan a intrat in cartea recordurilor cu cea mai mare parada de masini electrice, 225 exemplare Leaf

Automobilul electric Nissan Leaf a intrat in cartea recordurilor cu cea mai mare parada de masini electrice, 225 unitati. Masinile au defilat pe circuitul Silverstone din Marea Britanie si au batut recordul anterior, 218 masini electrice, stabilit de Chrysler in Statele Unite ale Americii SUA), a anuntat Nissan.

PayU: Cea mai mare mare tranzactie online cu cardul de Black Friday a fost de 6.900 de euro

Magazinele online care au avut promotii pe 23 noiembrie 2012 Black Friday au inregistrat vanzari de peste patru ori mai mari 325%) fata de ziua anterioara, conform datelor furnizorului de servicii de comert electronic PayU.

Cea mai mare tranzactie de Black Friday, in Romania: 6.900 de euro pentru un echipament foto-video

Magazinele online participante, vinerea trecuta, la promotiile cu ocazia Black Friday, si-au majorat vanzarile cu 325% fata de ziua anterioara, noteaza Capital. Fata de editia din 2011 a evenimentului,.

Caru' cu Vedete: Antonia s-a despartit de sotul ei! Inainte de separare, cantareata i-a spus lui Vincenzo ca vrea o pauza; Cea mai mare gafa facuta in 20 de ani de cariera! Andreea Marin a venit la un eveniment monden cu patrunjel pe dinti; Silicoanele Ni

Magda Catone a jucat in doua comedii in weekend, dupa inmormantarea lui Serban Ionescu. Sambata, Magda Catone a plecat direct la Teatrul National de la. Rita Muresan, fosta Miss Top Model in 1993, s-a ingrasat cu 30 kg in ultimul an. Designerul Rita Muresan 40 de ani) avea, in anii '90, o silueta de invidiat, fiind desemnata.

Competitie din ce in ce mai mare pe piata de birouri din Capitala

Piata de birouri din Bucuresti isi mentine rata de neocupare la 17,5 %, arata ultimul raport timestrial publicat de Colliers International. Discrepante mari sunt insa in zona de nord, unde rata de neocupare in Pipera este de peste 50% fata de Floreasca-Barbu Vacarescu care ajunge la 3% rata de neocupare. Stocul de spatii disponibile din zona Barbu Vacarescu-Floreasca este de 123. 800 mp, in timp ce in Pipera este de 190. 000 mp. In Floreasca se afla si unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare finalizate anul acesta. Articol webPR).

Zona euro nu vrea sa reduca datoria Greciei

Ministrii de finante din zona euro si Fondul Monetar International FMI) au lansat, ieri, o noua incercare de a ajunge la o intelegere in privinta deblocarii transei de imprumut destinat Greciei, insa responsabilii europeni afirmau ca o noua reducere a datoriei elene nu este luata in calcul in acest moment, asa cum ar dori FMI.

Zona euro si FMI, aproape de un acord privind datoria Greciei

Reprezentanti ai UE si FMI s-au reunit, luni, la Bruxelles, pentru a discuta cu privire la reducerea datoriei Greciei. Ministrii de finante din zona euro, directorul general al Fondului Monetar International,.

VIDEO+ FOTO. Smartphone-ul cu cea mai buna baterie din lume.

Lenovo, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente ITC, a lansat telefonul cu cea mai puternica baterie, potrivit gsmarena. com Lenovo P770 este un terminal care functioneaza cu Android 4. 1 Jelly Bean, cu o baterie de 3,500 de mAh, cu 200mAh mai mult decat Motorola RAZR MAXX HD, considerat pana acum terminalul cu cea mai mare autonomie. Terminalul este dotat cu un ecran de 4. 5 inch, un procesor dual-cotr Cortex A9 de 1. 2 Ghz si o memorie de 1 GB de RAM. Potrivit specificatiilor, .

Zona euro si FMI, aproape de un acord privind datoria Greciei

Zona euro si Fondul Monetar International au incercat luni sa ajunga la un acord cu privire la modul in care se poate reduce datoria Greciei, inainte de ajutorul financiar inghetat de mai multe luni, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )