Libnet.ro
UNICEF

18:45

Monte Carlo Masters: Tomas Berdych, primul semifinalist

Hotnews Hotnews,
 Monte Carlo Masters: Tomas Berdych, primul semifinalist

Tomas Berdych cap de serie numarul sase) s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Masters de la Monte Carlo. Cehul a profitat de abandondul lui Milos Raonic favorit patru), in primul set, la scorul de 5-2 in favoarea lui Tomas. continuă pe Hotnews

Monte Carlo Masters: Rafael Nadal si Roger Federer, in turul trei

Rafael Nadal s-a calificat, miercuri, in turul trei al Masters-ului de la Monte Carlo, ibericul invingandu-l dupa o ora si opt minute pe Lucas Pouille Franta - locul 108 ATP), scor 6-2, 6-1.

Monte Carlo Masters: Gael Monfils, in turul doi

Gael Monfils, cap de serie numarul 14, s-a calificat in turul doi al turneului Masters de la Monte Carlo. Francezul l-a invins in trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-4, pe Andrey Kuznetsov Rusia).

Monte Carlo Masters: Horia Tecau, eliminat in turul doi al turneului de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, a fost invinsa, joi, cu scorul de 3-6, 7-5, 13-11, de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, in turul secund al turneului de 1. 000 de puncte Monte Carlo Rolex Masters.

Monte Carlo Masters: Roger Federer, eliminat in optimi de Gael Monfils

Roger Federer cap de serie numarul doi) a parasit prematur turneul Masters de la Monte Carlo, elvetianul fiind invins in optimi de Gael Monfils favorit 14), scor 6-4, 7-65). In sferturile competitiei a ajuns Rafael Nadal: victorie in trei seturi 7-66) 4-6 6-3 cu John Isner.

Monte Carlo Masters: Stan Wawrinka (castigatorul de anul trecut), eliminat categoric in optimi de Grigor Dimitrov

Stanislas Wawrinka a parasit turneul Masters de la Monte Carlo in optimi, elvetianul fiind de nerecunoscut in fata lui Grigor Dimitrov. Castigator in 2014 al turneului, Stan a cedat cu 6-1, 6-2, dupa un meci care a durat doar 55 de minute.

Monte Carlo Masters: Novak Djokovic, calificare lejera in turul trei

Novak Djokovic, liderul mondial, s-a calificat, marti, in turul trei al turneului Masters de la Monte Carlo, dupa ce l-a invins pe Albert Ramos Spania), scor 6-1, 6-4. In urma acestui rezultat, Nole a ajuns la 13 victorii consecutive in circuitul ATP. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Monte Carlo Masters: Gael Monfils, in semifinale (l-a invins clar pe Grigor Dimitrov)

Gael Monfils a facut o adevarata demonstratie de forta in fata lui Grigor Dimitrov, francezul calificandu-se in semifinalele de la Monte Carlo dupa ce s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-3. Meciul a durat 56 de minute. In penultimul act al turneului s-a calificat si Novak Djokovic 6-0, 6-3 cu Marin Cilic).

Novak Djokovic s-a calificat in semifinalele Turneului Masters ATP de la Monte Carlo

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul 1 mondial, s-a calificat vineri pentru al patrulea an consecutiv in semifinalele turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Monte Carlo, relateaza The Republic. Sarbul s-a.

Tecau, eliminat in turul secund al turneului de la Monte Carlo, la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, a fost invinsa, cu scorul de 3-6, 7-5, 13-11, de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, in turul secund al turneului Monte Carlo Rolex Masters.

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, eliminata in turul secund al turneului de la Monte Carlo

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a fost eliminata din turul secund al turneului de 1. 000 de puncte Monte Carlo Rolex Masters, informeaza Mediafax. Echipa romano-olandeza a fost invinsa, joi, cu scorul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )