Libnet.ro
UNICEF

00:07

Montserrat Caballe, internata in spital. A suferit un accident vascular

Antena3 Antena3,
Montserrat Caballe, internata in spital. A suferit un accident vascular

Probleme de sanatate pentru Montserrat Caballe. Soprana spaniola, in varsta de 79 de ani, a fost spitalizata. continuă pe Antena3

VIDEO ARHIVA Soprana Montserrat Caballe, spitalizata in urma unui accident vascular cerebral

Soprana spaniola Montserrat Caballe, in varsta de 79 de ani, a fost spitalizata sambata, la Barcelona, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral in timpul unei vacante in Rusia, au anuntat marti medicii spanioli, precizand ca starea artistei inregistreaza o evolutie favorabila, potrivit Mediafax.

Montserrat Caballe, SPITALIZATA in urma unui accident vascular cerebral.

Soprana spaniola Montserrat Caballe, in varsta de 79 de ani, a fost spitalizata sambata, la Barcelona, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral in timpul unei vacante in Rusia, au anuntat marti medicii spanioli, precizand ca starea artistei inregistreaza o evolutie favorabila, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Montserrat Caballe este internata de sambata, a venit din Rusia cu avionul si, la sosire, a fost transportata pana aici cu ambulanta, a declarat un purtator de cuvant de la .

Montserrat Caballe a suferit un accident vascular cerebral. Soprana este internata intr-un spital din Barcelona

Celebra soprana Montserrat Caballe, in varsta de 79 de ani, a fost spitalizata sambata, la Barcelona. Artista a suferit un accident vascular cerebral in timpul unei vacante in Rusia, au anuntat marti.

Soprana Montserrat Caballe a fost spitalizata in urma unui accident vascular cerebral

Soprana spaniola Montserrat Caballe 79 de ani), a fost spitalizata sambata, la Barcelona, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral in timpul unei vacante in Rusia, informeaza El Pais. in timpul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )