Libnet.ro
UNICEF

23:45

Moody 's a pus sub supraveghere, cu implicatii negative, ratingurile a zece companii europene de utilitati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Moody

Agentia de evaluare financiara Moody 's Investors Service a pus sub supraveghere, cu implicatii negative, ratingurile a zece companii europene de utilitati, printre care Engie, E. ON, CEZ, Centrica, EDF, RWE, Vattenfall si Verbund, din cauza reducerii preturilor la materiile prime si al pretului ultra-scazut al energiei, transmite site-ul cityam. com, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Moody 's a pus sub supraveghere, cu implicatii negative, ratingurile a zece companii europene de utilitati

Agentia de evaluare financiara Moody 's Investors Service a pus sub supraveghere, cu implicatii negative, ratingurile a zece companii europene de utilitati, printre care Engie, E. ON, CEZ, Centrica, EDF, RWE, Vattenfall si Verbund, din cauza reducerii preturilor la materiile prime si al pretului ultra-scazut al energiei, informeaza site-ul cityam. com.

Nicolas Sarkozy, pus sub acuzare in ancheta privind finantarea campaniei electorale din 2012

Fostul presedintele francez Nicolas Sarkozy, liderul partidului Republicanii centru-dreapta), a fost pus sub acuzare, marti seara, pentru actiuni ilegale de finantare a campaniei prezidentiale din anul 2012.

Nicolas Sarkozy, pus sub acuzare pentru finantare ilegala a campaniei prezidentiale din 2012

Fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy a fost pus sub acuzare marti pentru finantare ilegala a campaniei sale prezidentiale din 2012, a anuntat procuratura Parisului intr-un comunicat, scrie AFP, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )