Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nicolas Sarkozy, pus sub acuzare in ancheta privind finantarea campaniei electorale din 2012

Hotnews Hotnews,
 Nicolas Sarkozy, pus sub acuzare in ancheta privind finantarea campaniei electorale din 2012

Fostul presedintele francez Nicolas Sarkozy, liderul partidului Republicanii centru-dreapta), a fost pus sub acuzare, marti seara, pentru actiuni ilegale de finantare a campaniei prezidentiale din anul 2012. continuă pe Hotnews

Nicolas Sarkozy, pus sub acuzare in ancheta privind finantarea campaniei electorale din 2012

Fostul presedintele francez Nicolas Sarkozy, liderul partidului Republicanii centru-dreapta), a fost pus sub acuzare, marti seara, pentru actiuni ilegale de finantare a campaniei prezidentiale din anul 2012, informeaza ziarul Le Figaro.

Nicolas Sarkozy, pus sub acuzare pentru finantare ilegala a campaniei prezidentiale din 2012

Fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy a fost pus sub acuzare marti pentru finantare ilegala a campaniei sale prezidentiale din 2012, a anuntat procuratura Parisului intr-un comunicat, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Fostul presedinte Sarkozy, audiat de judecatorii de instructie in ancheta privind finantarea campaniei sale din 2012

Fostul presedintele francez Nicolas Sarkozy a sosit marti dimineata pentru a fi audiat de judecatorii de instructie in ancheta privind finantarea campaniei sale din 2012, o investigatie care ar putea conduce la inculparea sa, informeaza AFP.

Kim Jong-Un ar putea fi pus sub acuzare pentru crime impotriva umanitatii

Presedintele nord-coreean, Kim Jong-Un, ar putea fi vizat de o ancheta a Natiunilor Unite privind crime impotriva umanitatii, pe baza unei recomandari facute de Darzuki Marusman, comisarul ONU pentru evaluarea situatiei drepturilor omului in Coreea de Nord.

Nicolas Sarkozy, acuzat de finantarea ilegala a campaniei din 2012

Fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy a fost pus sub acuzare marti pentru finantare ilegala a campaniei sale prezidentiale din 2012, a anuntat procuratura Parisului intr-un comunicat, scrie.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, audiat de judecatorii de instructie

Fostul presedintele francez Nicolas Sarkozy este audiat, marti dimineata, de judecatorii de instructie, in cadrul unei anchete care vizeaza finantarea campaniei sale din 2012.

Moody 's a pus sub supraveghere, cu implicatii negative, ratingurile a zece companii europene de utilitati

Agentia de evaluare financiara Moody 's Investors Service a pus sub supraveghere, cu implicatii negative, ratingurile a zece companii europene de utilitati, printre care Engie, E. ON, CEZ, Centrica, EDF, RWE, Vattenfall si Verbund, din cauza reducerii preturilor la materiile prime si al pretului ultra-scazut al energiei, transmite site-ul cityam. com, citat de Agerpres.

Moody 's a pus sub supraveghere, cu implicatii negative, ratingurile a zece companii europene de utilitati

Agentia de evaluare financiara Moody 's Investors Service a pus sub supraveghere, cu implicatii negative, ratingurile a zece companii europene de utilitati, printre care Engie, E. ON, CEZ, Centrica, EDF, RWE, Vattenfall si Verbund, din cauza reducerii preturilor la materiile prime si al pretului ultra-scazut al energiei, informeaza site-ul cityam. com.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )