Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe un mormant din Bucuresti au aparut mai multe bancnote de 50 si 100 de euro. Care este explicatia - FOTO

Antena3 Antena3,
Pe un mormant din Bucuresti au aparut mai multe bancnote de 50 si 100 de euro. Care este explicatia - FOTO

Un barbat din Bucuresti a acoperit mormantul unui amic cu bancnote de 50 si 100 de euro. Avea o datorie la el, pe care n-a apucat sa i-o plateasca cat a fost viata. Vezi ce l-a determinat sa-i. continuă pe Antena3

Inundatiile fac ravagii in Vrancea. Mai multe drumuri au fost inchise

Ca urmare a fenomenelor meteorologice inregistrate in cursul nopti trecute, mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de inundatii, transmite Adevarul. Apa rezultata din.

Inundatiile au provocat pagube mari in Vrancea. Apa a intrat in zeci de gospodarii si a distrus mai multe drumuri judetene si nationale

Ca urmare a fenomenelor meteorologice inregistrate in cursul nopti trecute, mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de inundatii.

Vantul si ploile au compromis mai multe gospodarii si terenuri agricole din Cantemir

Ploile torentiale cu grindina de duminica, 21 august, au lasat mai multe case fara acoperisuri, iar in unele localitati culturile agricole au fost distruse.

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

Business Report:Tinerii romani intre munca si studii: o comparatie cu tarile UE;Tot mai multe produse agroalimentare din import, pe rafturile din Romania. Deficitul a ajuns la 600 milioane de euro;Romania cumpara mai mult decat vinde

Asiguratorii RCA par sa-si fi impartit piata: fiecare segment, in functie de puterea motorului, are alt lider de pret ieftin. Asiguratorii care incheie polite RCA au. Guvernul vrea sa inchida cadrul financiar 2007 - 2013 cu o rata de absorbtie a fondurilor europene de 80%. Autoritatile de la Bucuresti intentioneaza sa inchida cadrul.

Perioadele din an in care au loc cele mai multe divorturi: motivul pentru care cuplurile aleg sa se desparta mai ales in timpul acestor doua luni

Cercetatorii de la Universitatea din Washington, SUA, au ajuns la o concluzie care pare surprinzatoare la prima vedere. Acestia au descoperit ca cea mai mare rata a divorturilor se inregistreaza, de regula, in lunile martie si august, analizand date din perioada 2001-2015.

Cutremur in Italia. Mai multe cladiri s-au prabusit, oameni sunt prinsi sub daramaturi

Italia a fost zguduita miercuri dimineata de cel mai puternic cutremur din ultimii sapte ani. Un seism cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter a avut epicentrul in apropierea orasului Perugia, informeaza BBC si La Repubblica.

Un manager le explica tinerilor de ce trebuie sa accepte un stagiu de practica neplatita, chiar daca dureaza mai multe luni

Chiar daca nu au experienta inca in campul muncii, multi absolventi stau pe ganduri cand li se ofera oportunitatea realizarii unui stagiu de practica intr-o companie si, de multe ori, aleg oferta in care sunt si platiti. Dragos Gheban, managing partner.

Furtuna puternica a facut prapad in Capitala. Mai multe strazi au fost inundate, iar traficul, ingreunat (FOTO, VIDEO)

O furtuna puternica a produs inundatii in Capitala, luni seara, si mai multi copaci au cazut pe carosabil sau pe autoturisme. Au fost inregistrate peste 20 de solicitari de interventii pentru.

Cand era copil, Ponta ii infiera pe Tom si Jerry ca au stat de mai multe ori la coada ca sa-i dea la televizor! Continua ironiile la adresa fostului premier

Continua glumele pe seama lui Victor Ponta, dupa declaratiile sale recente privind cozile false din diaspora de la alegerile prezidentiale. Daca marti, fostul premier era ironizat de site-urile de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )