Libnet.ro
UNICEF

06:00

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban are sanse mari sa treaca: PSD ar putea propune un premier tehnocrat! - surse

Antena3 Antena3,
Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban are sanse mari sa treaca: PSD ar putea propune un premier tehnocrat! - surse

Motiunea de cenzura depusa de PSD pentru demiterea Guvernului Orban va trece, conform unor surse. Klaus Iohannis insa nu va accepta vreo propunere de la PSD, asa cum a si declarat. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi Avem imprumut de 1.000 de euro pe secunda

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, pe care social-democratii o vor depune in Parlament pe 17 august, va trece cu peste 250 de voturi. Pentru.

CIOLACU: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motiunea de cenzura pe care PSD o va depune in Parlament impotriva Guvernului Orban, va trece cu peste 250 de voturi.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului va trece. Ce contine documentul

Marcel Ciolacu sustine ca motiunea de cenzuta impotriva Guvernului va trece. Presedintele PSD estimeaza ca 252 de parlamentari vor vota documentul. Cred ca e un moment 0 in care nu mai exista gri in Parlament. Exista alb si negru. Acest guvern trebuie sa plece. , a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Maine PSD va depune motiunea de cenzura la Parlament. Cand e programat votul impotriva Guvernului Orban

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, in carul evenimentului de lansare a candidatiilor PSD la primariile din Capitala, ca Partidul Social Democrat va depune luni la Parlament motiunea de.

Ciolacu, la sfintirea Catedralei Sfantul Sava, din Buzau: Luni depunem motiunea de cenzura. ii recomand premierului Orban sa mearga si dansul la biserica

Liderul PSD, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat duminica la Buzau, unde s-a aflat la sfintirea Catedralei Sfantul Sava, ca luni va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului, precizand ca votul in favoarea acestui demers e un act patriotic, motiunea avand sanse sa treaca.

CIOLACU: Maine PSD va depune motiunea de cenzura la Parlament. Avem o propunere de premier

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anuntat azi seara, la lansarea candidatiilor PSD la primariile din Capitala, ca luni PSD va depune la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, iar aceasta urmeaza sa fie citita saptamana viitoare in plen, iar apoi va fi stabilita data votului, conform news. ro.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Praga. Sanse mari pentru un duel romanesc

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0. Pentru a-si afla adversara din penultimul act al competitiei, Simona va mai avea de asteptat. Ar putea fi un duel romanesc pentru calificarea in finala, in cazul in care Irina Begu reuseste sa ii mai ia .

KLAUS IOHANNIS, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Va spun cu certitudine ca nu vom avea un guvern PSD

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit ca PSD va depune motiune de cenzura, in 17 august, impotriva guvernului Orban. Seful statului a spus, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca atunci cand a fost inlaturat guvernul Dancila in toamna anului trecut, toata lumea a stiut ca guvernul Orban este un guvern minoritar menit sa gestioneze treburile publice pana la organizarea alegerilor parlamentare din decembrie 2020.

Planul din Kiseleff pentru motiunea de cenzura: care sunt mizele pentru PSD si cum arata calcule pe voturi Cele doua nume de premier pregatite de Ciolacu

Actuala conducere a PSD a planificat de la inceputul verii sa depuna motiunea de cenzura la adresa Guvernului Orban chiar in pragul alegerilor locale. in actualul context politic si sanitar, miza politica a crescut semnificativ pentru social-democrati, iar demersul acestora va contura taberele pe scena politica in aceasta toamna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )