Libnet.ro
UNICEF

14:00

Motiunea simpla pe tema Transelectrica va fi supusa miercuri la vot in plenul Camerei Deputatilor

B1 B1,
Motiunea simpla pe tema Transelectrica va fi supusa miercuri la vot in plenul Camerei Deputatilor

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica va fi supusa miercuri la vot in plenul Camerei Deputatilor, informeaza B1 TV. continuă pe B1

Motiunea simpla pe tema Transelectrica, supusa astazi votului Camerei Deputatilor

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica, initiata de PNL, va fi votata astazi in plenul Camerei Deputatilor, dupa ce a fost dezbatuta ieri de deputati.

Camera Deputatilor dezbate azi motiunea simpla pe tema Transelectrica

Camera Deputatilor va dezbate astazi motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica, urmand ca votul in plenul Camerei sa fie dat miercuri.

Motiunea simpla pe tema Transelectrica va fi dezbatuta marti in Camera Deputatilor

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica va fi dezbatuta marti in plenul Camerei Deputatilor iar miercuri va fi votata,.

Motiunea simpla pe tema Transelectrica a fost respinsa

Inca o motiune simpla a picat, de data aceasta in Camera Deputatilor. Este vorba despre motiunea Transelectrica, initiata de deputatii PNL, informeaza B1 TV. Motiunea PSD curenteaza banul public - bonusuri .

Motiunea PNL pentru Transelectrica, miercuri, in Camera Deputatilor

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica, initiata de PNL, va fi supusa la vot, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres.

UPDATE: Motiunea PNL pentru Transelectrica a picat

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica, initiata de PNL, va fi supusa la vot, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres.

Deputatii voteaza azi motiunea simpla depusa de PNL, privind activitatea de la Transelectrica

Deputatii vor vota astazi motiunea simpla depusa de PNL, privind activitatea de la Transelectrica. Textul motiunii a fost deja dezbatut cu o zi in urma, iar liberalii l-au criticat pe ministrul Economiei, Mihai.

Motiunea simpla privind sanatatea, depusa de PNL la Senat, a fost respinsa: S-au inregistrat 84 de voturi impotriva

Motiunea simpla S. : Sanatatea in Romania lui Ponta respira artificial! Romanii mor cu zile!, initiata de PNL, a fost respinsa, marti, in plenul Senatului. Initiatorii solicitau prin motiunea simpla.

Motiunea simpla privind sanatatea a fost respinsa

Motiunea simpla initiata de PNL si intitulata S. : Sanatatea in Romania lui Ponta respira artificial! Romanii mor cu zile! a fost respinsa azi in plenul Senatului. Au fost inregistrate 84 de voturi.

Motiunea simpla privind sanatatea, RESPINSA de senatori

Motiunea simpla S. : Sanatatea in Romania lui Ponta respira artificial! Romanii mor cu zile!, initiata de PNL, a fost respinsa, marti, in plenul Senatului,cu 84 de voturi impotriva, 56 de voturi pentru si o abtinere.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )