Libnet.ro
UNICEF

17:00

Motiunea simpla privind sanatatea, RESPINSA de senatori

România Liberă România Liberă,
Motiunea simpla privind sanatatea, RESPINSA de senatori

Motiunea simpla S. : Sanatatea in Romania lui Ponta respira artificial! Romanii mor cu zile!, initiata de PNL, a fost respinsa, marti, in plenul Senatului,cu 84 de voturi impotriva, 56 de voturi pentru si o abtinere. continuă pe România Liberă

Motiunea simpla privind sanatatea, depusa de PNL la Senat, a fost respinsa: S-au inregistrat 84 de voturi impotriva

Motiunea simpla S. : Sanatatea in Romania lui Ponta respira artificial! Romanii mor cu zile!, initiata de PNL, a fost respinsa, marti, in plenul Senatului. Initiatorii solicitau prin motiunea simpla.

Motiunea simpla privind sanatatea a fost respinsa

Motiunea simpla initiata de PNL si intitulata S. : Sanatatea in Romania lui Ponta respira artificial! Romanii mor cu zile! a fost respinsa azi in plenul Senatului. Au fost inregistrate 84 de voturi.

Camera Deputatilor dezbate azi motiunea simpla pe tema Transelectrica

Camera Deputatilor va dezbate astazi motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica, urmand ca votul in plenul Camerei sa fie dat miercuri.

Motiunea simpla pe tema Transelectrica va fi dezbatuta marti in Camera Deputatilor

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica va fi dezbatuta marti in plenul Camerei Deputatilor iar miercuri va fi votata,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )