Libnet.ro
UNICEF

16:30

Motiunea PNL pentru Transelectrica, miercuri, in Camera Deputatilor

România Liberă România Liberă,
Motiunea PNL pentru Transelectrica, miercuri, in Camera Deputatilor

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica, initiata de PNL, va fi supusa la vot, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

UPDATE: Motiunea PNL pentru Transelectrica a picat

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica, initiata de PNL, va fi supusa la vot, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres.

Camera Deputatilor dezbate azi motiunea simpla pe tema Transelectrica

Camera Deputatilor va dezbate astazi motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica, urmand ca votul in plenul Camerei sa fie dat miercuri.

Motiunea Transelectrica a fost respinsa de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins cu 107 voturi pentru, 191 impotriva si 16 abtineri, motiunea simpla PSD curenteaza banul public, bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica.

Camera Deputatilor a aprobat ordonanta care prevede ca angajatii pot primi vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie

Camera Deputatilor a decis, miercuri, ca angajatii sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, reglementarile aprobate de catre deputati urmand sa fie aplicate in 30 de zile de la intrarea in vigoare a legii, informeaza Mediafax. In viziunea alesilor, masura ar urma sa contribuie la relansarea turismului romanesc. Camera Deputatilor este for decizional.

Camera Deputatilor a decis: Angajatii pot primi vouchere de vacanta

Camera Deputatilor a decis, miercuri, ca angajatii sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, reglementarile aprobate de catre deputati urmand sa fie aplicate in 30 de zile de la intrarea in vigoare a legii.

Camera Deputatilor: Angajatii pot primi vouchere de vacanta

Camera Deputatilor a decis, azi, ca angajatii sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a sase salarii medii pe economie, reglementarile aprobate de catre deputati urmand sa fie aplicate in 30 de zile de la intrarea in vigoare a legii.

Strania poveste a fantomei din Camera Deputatilor

ENIGMA Purtatoarea de cuvant a Secretariatului General din Camera Deputatilor, Luminita Iordachescu, a intrat recent in atentia presei dupa ce s-a descoperit ca este remunerata cu 7000 de lei pe luna, desi este invizibila in functia pe care o ocupa. Reporterii Adevarul au incercat sa o gaseasca pe misterioasa angajata a Parlamentului, poreclita, sugestiv, Fantoma.

in cautarea Luminitei Iordachescu, fantoma de la Camera Deputatilor

Purtatoarea de cuvant a Secretariatului General din Camera Deputatilor, Luminita Iordachescu, a intrat recent in atentia presei dupa ce s-a descoperit ca este remunerata cu 7. 000 de lei pe luna, desi este invizibila in functia pe care o ocupa. Reporterii Adevarul au incercat sa o gaseasca pe misterioasa angajata a Parlamentului, poreclita, sugestiv, Fantoma.

Victor Ponta, in Camera Deputatilor: Romania are crestere economica, dar atentie la populism

Romania are o crestere economica sanatoasa, dar se confrunta cu 3 provocari: populismul, o eventuala instabilitate politica interna si tensiunile regionale. Sunt declaratiile facute in Camera Deputatilor de premierul Victor Ponta.

Hada realitate devoalata de salariul fantomei de la Camera Deputatilor

Ceeace nu va va explica nimeni - nici la oficina cu premianti, nicila diverse oficioase mai mult sau mai putin transparent vopsite in culorile politice pe care le promoveaza - este insulta pe care o reprezinta retributia fantomei de la Camera Deputatilor la adresa asa-zisului statului de drept. in declaratia de avere a Luminitei Iordachescu-Petica vedem cat valoreaza pila pusa de un politruc-infractor vizavi de o meserie respectabila.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )