Libnet.ro
UNICEF

15:30

Motivarea Parchetului General, dupa ce a clasat dosarul Ordonantei 13. Reactia lui Florin Iordache: S-a demonstrat ca activitatea de la acel moment a fost legala. Surse: O parte din dosar s-ar intoarce la DNA

România Liberă România Liberă,
Motivarea Parchetului General, dupa ce a clasat dosarul Ordonantei 13. Reactia lui Florin Iordache: S-a demonstrat ca activitatea de la acel moment a fost legala. Surse: O parte din dosar s-ar intoarce la DNA

Dosarul privind adoptarea Ordonantei 13 a fost clasat de Parchetul General. Potrivit unor surse citate de Mediafax, decizia vine pe motiv ca se investigau infractiuni de favorizarea infractorului, prezentare cu rea-credinta, de date inexacte, sustragerea sau distrugerea de probe ori de inscrisuri si fals intelectual. continuă pe România Liberă

Decizia luata de Parchetul General. Ce se intampla cu celebra Ordonanta de Urgenta nr. 13

Parchetul General a decis sa claseze dosarul celebrei Ordonante de Urgenta nr. Mai bine de doua luni, dosarul a stat pe masa lui Augustin Lazar. Stire in curs de.

Parchetul General a clasat dosarul privind adoptarea Ordonantei 13 de catre Guvern

Procurorii Parchetului General au dispus clasarea dosarului privind adoptarea de catre Guvern a Ordonantei 13, care viza modificarea Codurilor penale si introducerea unui prag de 200. 000 de lei pentru abuzul in serviciu, anunta News. ro. Adoptarea OUG 13 de catre Guvernul Grindeanu, la finalul lunii ianuarie, a provocat cele mai ample proteste de strada inregistrate in Romania dupa Revolutie.

Surse: O parte din dosarul OUG 13 se reintoarce la DNA

Procurorii Parchetului General au decis ca o parte a dosarului privind OUG 13, respectiv cea referitoare la savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, sa fie disjunsa si retrimisa la DNA, au.

Inspectia Judiciara ancheteaza managementul DNA si al Parchetului General

Inspectia Judiciara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ancheteaza managementul DNA si al Parchetului General. O astfel de verificare nu s-a mai facut din anul 2007. Stire in curs de.

Decizie BOMBA! Dosarul OUG 13 a fost CLASAT de Parchetul General

Decizie bomba venita de la Parchetul General al Romaniei. Procurorii au decis sa claseze celebrul dosar al Ordonantei de Urgenta 13. Acest dosar a fost deschis de catre cei de la DNA care a clasat fapta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )