Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce spune ministrul Justitiei despre data la care Victor Ponta va merge la DNA

România Liberă România Liberă,
Ce spune ministrul Justitiei despre data la care Victor Ponta va merge la DNA

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a declarat, miercuri, ca nu stie cand premierul Victor Ponta va merge la Directia Nationala Anticoruptie dupa revenirea in tara. continuă pe România Liberă

Ce spune ministrul Sanatatii despre cine va plati operatia lui Ponta din Turcia

Nicolae Banicioiu a declarat, luni ca toate costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, ministrul neavand nicio informatie cu privire la faptul ca seful Executivului ar intentiona sa deconteze din costuri in tara.

Liviu Dragnea, despre intoarcerea lui Victor Ponta in tara: Sper ca acum sa se clarifice inclusiv relatiile din coalitia guvernamentala

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca spera ca intoarcerea premierului Victor Ponta in tara sa duca la clarificarea relatiilor din coalitia guvernamentala, relateaza.

Ilie Sarbu, despre intoarcerea lui Victor Ponta din Turcia: Se simte bine si saptamana asta cred ca ajunge acasa

Ilie Sarbu, scorul lui Victor Ponta, a declarat ca premierul este intr-o stare buna si ca se va intoarce in tara in aceasta saptamana, relateaza stiripesurse. ro. Se simte bine si.

Subiectele Zilei: Premierul Albaniei ar vrea si el un DNA la Tirana, dar are o mare dilema: Romanii tot mai iau mita?; Panica, principalul pericol pentru Romania in criza din Grecia; Ce spune ministrul Apararii despre posibilitatea reintroducerii servici

Razboi total intre musulmani si Basescu, de la marea moschee din Bucuresti: Stramosii nostri au luptat in razboaie pentru Romania. UE, in cea mai grava criza de la conceperea sa. Cat de legal este GREXIT. Votul negativ dat duminica de greciacordului cu creditorii.

Ce spune Robert Cazanciuc despre intoarcerea in tara a premierului

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, ca a aflat de la stiri ca premierul Victor Ponta a revenit in tara si a precizat ca vestea il bucura.

Robert Cazanciuc, despre Victor Ponta: Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive sa-si dea demisia

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca premierul Victor Ponta, proaspat intors in tara din Turcia, nu arede ce sa-si dea demisia. Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive.

Robert Cazanciuc, despre Victor Ponta: Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive sa-si dea demisia (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca premierul Victor Ponta, proaspat intors in tara din Turcia, nu arede ce sa-si dea demisia. Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive.

Ministrul Justitiei: Premierul Ponta nu are motive sa isi dea demisia

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, ca, din punctul sau de vedere, premierul Victor Ponta nu are motive sa isi dea demisia. Nu am vorbit cu premierul Ponta astazi. Asa cum v-am spus.

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

Ministrul Sanatatii, despre costurile operatiei efectuate de Victor Ponta in Turcia: Banuiesc ca le suporta domnia-sa

Costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, scrie Mediafax. Ministrul a mai precizat ca nu are nicio.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )