Libnet.ro
UNICEF

05:15

Motivul pentru care Bokila a refuzat-o pe Dinamo

Online Sport Online Sport,
Motivul pentru care Bokila a refuzat-o pe Dinamo

Jeremy Bokila a ajuns in Romania pentru a-si incepe activitatea la CFR Cluj si a tinut sa lamureasca de a ce a refuzat-o pe Dinamo, prima echipa care l-a ofertat in aceasta vara. continuă pe Online Sport

Motivul pentru care Teixeira a amanat transferul la Steaua

Portughezul Felipe Teixeira va semna in cele din urma cu Steaua, patronul Gigi Becali oferind detalii despre motivul pentru care fostul jucator al Astrei a ezitat sa faca mutarea mai devreme.

Motivul pentru care noul Bugatti Chiron nu prinde 500 km/h, atat cat are pe bord

Urmasul extremului Veyron ascunde la interior un vitezometru gradat pana la 500 kilometri pe ora, insa viteza sa maxima a fost limitata la putin peste 400 km/h. Explicatia, in randurile de mai jos. Bugatti a lansat la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva.

Veste BOMBA: Boureanu a iesit din sectia de politie! MOTIVUL HALUCINANT pentru care a fost scos (VIDEO)

In cursul zile de marti, Cristian Boureanu a fost dus de mascati de urgenta la o clinica de stomatologie din cauza unei infectii care s-a extins dupa ce si-a pierdut mai multi dinti si masele, in.

Adevaratul motiv pentru care Maria Ciobanu mai urca pe scena!

Maria Ciobanu a afirmat, intr-un interviu acordat Antena Stars, ca de multe ori a vrut sa se retraga din muzica si sa renunte la aparitiile publice, insa nu a putut face asta pentru ca are fani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )