Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care ne imbolnavim dupa 40 de ani

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care ne imbolnavim dupa 40 de ani

Un medic popular, Victor Dosenko din Ucraina, sustine ca a descoperit adevaratul motiv pentru care ne imbolnavim dupa 40 de ani. in primul rand, asupra sanatatii noastre influenteaza lucrurile cu. continuă pe Antena3

S-a aflat motivul pentru care Tania Budi e stralucitoare la 50 de ani

Este una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul autohton, iar de curand a implinit 50 de ani. Recent s-a aflat secretul pentru care Tania Budi arata cu adevarat uluitor. Vedeta este indragostita. Fosta.

FLOAREA-DE-COLT. Motivul pentru care este sarbatorita FLOAREA DE COLT luni

FLOAREA-DE-COLT Google s-a hotarat sa sarbatoareasca printr-un doodle FLOAREA DE COLT, cunoscuta si sub numele de leontopodium nivale. Motivul este unul simplu. FLOAREA-DE-COLTCuvantul.

Motivul pentru care caile ferate sunt umplute cu pietre ascutite

Pietrele de pe calea ferata sunt numite balast si au fost puse acolo cu un scop precis. De cele mai multe ori sunt inchise la culoare si din cauza depozitelor reziduale acumulate in timp. Acestea sunt puse.

Motivul pentru careliterele tastaturii nu sunt in ordine alfabetica

Tatatura Qwerty a fost inventata in 1870 de unul dintre creatorii masinii de scris, Christopher Latham Sholes. in unele teorii populare este sugerat faptul ca Sholes a creat tastatura ,,Qwerty pentru a.

Rasturnare de situatie in cazul Magdalenei Serban. Motivul halucinant pentru care criminala de la metrou ar putea scapa usor

Crima de la metroul Dristor, undeMagdalena Serbana ucis-o pe Alina Ciucu, o tanara gravida de 25 de ani, dupa ce a impins-o in fata metroului a socat o lume intreaga. insa, cei care asteapta.

Emisiile medii de CO2 ale masinilor noi vandute in Europa au crescut anul trecut pentru prima oara dupa 2007

Declinul diesel-urilor, masini la care emisiile de CO2 erau reduse, dar si cresterea record pentru SUV-uri au fost factori care au facut ca emisiile medii ale masinilor noi vandute in Europa sa creasca dupa zece ani de scadere, arata datele JATO. Toyota, Peugeot si Citroen stau cel mai bine, iar Dacia este pe locul 9. In topul tarilor, Norvegia sta cel mai bine datorita numarului mare de masini electrice. Romania a avut emisii in linie cu media europeana, iar Polonia si Elvetia au avut cele mai mari emisii.

AMENDA de 90 de euro pentru barbatii care FLUIERA DUPA FEMEI pe strada

Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru barbatii care fac gesturi deplasate, remarci obsene sau care fluiera dupa femei pe strada, sanctionand astfel hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul.

Barbat din Zimnicea, cercetat dupa ce a fost prins la volan. Motivul pentru care i s-a intocmit dosar penal

Un barbat de 45 de ani, de loc din orasul Zimnicea, a fost prins de politisti ca sofa pe un drum national, desi ii fusese suspendat dreptul de a mai conduce. Acesta a fost oprit pe Drumul National 5C, in localitatea Slobozia, din judetul Giurgiu.

Franta: Amenda de 90 de euro pentru barbatii care fluiera dupa femei pe strada

Gesturi deplasate, fluieraturi, remarci obscene: Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru a sanctiona hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul public, a anuntat marti purtatorul de cuvant al guvernului, Benjamin Griveaux, citat de AFP.

Lovitura dura pentru Silvio Berlusconi dupa alegerile din Italia

Actiunile grupului Mediaset al lui Silvio Berlusconi inregistrau luni o scadere de aproape 7% la bursa de la Milano, in pe ansamblu piata pare mai degraba stabila, dupa anuntarea rezultatelor la alegerile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )