Libnet.ro
UNICEF

06:30

Motivul pentru care lui Kate Middleton ii este interzis sa participe la vreun maraton

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care lui Kate Middleton ii este interzis sa participe la vreun maraton

De-a lungul timpului, a fost vazuta in diferite ipostaze, de la femeia eleganta si rafinata, pana la sportiva care a demonstrat ca poate alerga nu doar in echipament sportiv, ci si in pantofi cu platforma. continuă pe Antena3

Motivul pentru care autobuzele sosesc deseori in grupuri in statie

Se intampla uneori sa astepti autobuzul in statie o lunga perioada de timp, iar apoi sa observi ca incep sa vina cate doua sau mai multe autobuze odata. Fenomenul este o problema la nivel mondial.

Motivul pentru care apare boala Alzheimer. Atentie la aceste trei lucruri

Maladia Alzheimer, cunoscuta pentru faptul ca provoaca o pierdere progresiva a memoriei, afecteaza aproape 50 de milioane de persoane pe plan mondial, daca se tine cont de patologiile inrudite cu aceasta.

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a facut personal anuntul privind demiterea sefei DNA

Senatorul PSD,Serban Nicolae, a declarat luni ca, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis s-a jenat sa faca anuntul in legatura cu revocarea sefei DNA, din cauza atacurilor sefului statului la adresa.

Printul Louis a fost botezat. Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle, fermecatoare in primele imagini de la eveniment FOTO

Printul Louis Arthur Charles, al treilea copil al ducilor de Cambridge, a fost botezat in cadrul unei ceremonii restranse. Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au atras si de aceasta data atentia prin eleganta si stil.

Da, este ADEVARAT: Ce se intampla cu sotia lui Pavel Bartos... (FOTO)

Pavel Bartos, in varsta de 40 de ani, isi tine viata privata departe de ochii curiosilor, fiind motivul pentru care multa lume e curioasa despre sotia sa Anca, de 38 de ani. Ca si indragitul.

Motivul pentru care Regina si Printul Philip nu participa la botezul printului Louis. Palatul a anuntat si cine sunt cei sase nasi

Regina Elisabeta 92 de ani) si Ducele de Edinburgh 97 de ani) nu vor participa la botezul stranepotului lor, printul Louis, iar motivele invocate de reprezentantii Palatului Buckingham nu au legatura cu problemele de sanatate pe care ambii le-au avut in ultima perioada.

Adevaratul motiv pentru care ai mereu calcaiele crapate

Pielea uscata si crapata la nivelul calcaielor este cauzata de numerosi factori. Dar atunci cand te confrunti mereu cu aceasta problema, este un semn ca din alimentatia ta lipsesc nutrienti.

La pranz cu Adrian Badea, CEO-ul SelfPay: un manager pentru care fiecare obstacol de care s-a lovit a insemnat o lectie de viata

De multe ori, in spatele unei usi pe care scrie CEO, la un birou ce poate fi vazut ca un centru de control care ghideaza bunul mers al business-ului, stau oameni a caror poveste de viata poate inspira cu adevarat tinerele generatii ce se lasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )