Libnet.ro
UNICEF

19:16

Motivul pentru care premierul israelian Benjamin Netanyahu nu va fi prezent la funeraliile lui ...

România Liberă România Liberă,
Motivul pentru care premierul israelian Benjamin Netanyahu nu va fi prezent la funeraliile lui ...

Premierul israelian Benjamin Netanyahu nu va merge la funeraliile lui Nelson Mandela din cauza costului calatoriei in Africa de Sud. Initia, Netanyahu a notificat autoritatile sud-africane in legatura cu prezenta sa dar el si-a anulat vizita in ultimul moment din cauza costurilor, respectiv cel putin sapte milioane de shekeli 1,45 de milioane de euro) pentru transportul si securitatea sa la fata locului, potrivit Mediafax. Costurile de inchiriere a unui avion privat al companiei nationale El . continuă pe România Liberă

Motivul costisitor pentru care Netanyahu nu va participa la funeraliile lui Mandela

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a decis sa renunte la participarea la funeraliile lui Nelson Mandela din cauza costului calatoriei in Africa de Sud, a anuntat presa israeliana duminica seara, relateaza AFP, potrivit Mediafax .

Benjamin Netanyahu nu merge la funeraliile lui Nelson Mandela. E prea scump!

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a decis sa nu participe la ceremoniile funerare ale lui Nelson Mandela deoarece preturile de calatorie in Africa de Sud ar fi prea scumpe, transmite presa de la Tel.

Premierul israelian nu va participa la funeraliile lui Mandela

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a hotarat sa renunte la participarea la funeraliile lui Nelson Mandela din cauza costului calatoriei in Africa de Sud, a anuntat presa israeliana ieri seara.

Motivul pentru care deputatul Florin Popescu ar putea fi demis din PDL.

Deputatul Florin Popescu ar putea fi demis, luni, din Partidul Democrat Liberal. Masura ar putea fi luata din cauza ca acesta a participat la inaugurarea sediului Miscarii Populare, potrivit B1TV. Vi se pare firesc sa participi la constructia unui alt partid politic, declarandu-ti in acelasi timp, ipocrit, sustinerea fata de PDL?, a spus retoric Vasile Blaga. Cum sa nu-l incalce statutul) daca tu te ocupi de constructia unui alt partid politic?, a adaugat Blaga. Luni, PDL va decide in .

Spania vrea sa vanda cu 100 mililoane de euro un aeroport fantoma pentru care a cheltuit 1 miliard de euro

Spania vrea sa obtina 100 de milioane de euro pe un aeroport care a costat 1 miliard de euro, deschis in 2009 intr-un oras de 75. 000 de locuitori, dar inchis in luna aprilie a anului trecut din cauza traficului foarte redus, scrie cotidianul britanic Financial Times citat de Mediafax. Aeroportul, in stare impecabila, dispune de 4 kilometri de pista si a fost construit pentru un trafic de 10 milioane de pasageri pe an.

5 situatii pentru care n-ar trebui sa-ti fie rusine

Cu totii am trecut prin momente stanjenitoare, in care ne-a venit sa intram in pamant de rusine. Dar toate aceste momente nu fac bine pentru sanatate. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti relaxat inainte si.

TOP: motivele pentru care NU merg vanzarile in Romania

Una din principalele cauze ale rezultatelor slabe in vanzari este aceea ca in formularea propunerilor de vanzare pentru client vanzatorii apeleaza de foarte multe ori la presupuneri, se arata intr-un studiu realizat de catre divizia de consultanta a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )