Libnet.ro
UNICEF

06:30

Motivul pentru care Simona Halep a plans nopti in sir

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Simona Halep a plans nopti in sir

Simona Halep a avut un moment de cumpana anul acesta, cand a avut impresia ca titul s-a naruit, traind una dintre cele mai mari dezamagiri din viata ei. S-a intamplat dupa ce a pierdut. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Simona Halep nu a castigat un Grand Slam pana acum. Simona a platit pretul!

Simona Halepa ajuns numarul unu mondial si a anuntat in mai multe randuri ca obiectivul care i-a mai ramas in cariera este de a castiga cel putin un turneu de Grand Slam. Martina.

M-am indragostit doar o data, la 26 de ani. Motivul pentru care Corinei Chiriac ii e mai bine singura

Celebra cantareata Corina Chiriac a dezvaluit motivul din care ii este mai bine necasatorita. La 66 de ani talentata artista iubeste ceea ce face, relateaza clik. ro Corina Chiriac nu.

Un barbat si-a dat foc in holul Primariei. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Un barbat din Zalau si-a dat foc in holul Primariei, din cauza ca municipalitatea nu a acceptat solicitarea sa de a-si schimba locuinta sociala in care traieste. Potrivit Salajeanul. ro, acesta.

Meteorologii sunt ingrijorati! Motivul pentru care vom avea o iarna cu fenomene extreme

Romania ar putea fi afectata de curentii de aer ce inconjoara Polul Nord, definiti drept Vortexul polar, dupa tendinta actuala de incalzire a vremii. Exista posibilitatea, mai ales.

Motivul pentru care Corinei Chiriac ii e mai bine singura: M-am indragostit doar o data

Corina Chiriac 66 de ani) a vorbit despre unica ei dragoste neimplinita. N-a pronuntat numele barbatului, insa este cunoscut ca marea ei iubire a fost celebrul artist ceh Karel Gott, scrie.

Simona Halep a povestit cel mai greu moment al ei: Am fost in depresie, am plans

Aflata la Singapore, acolo unde va evolua la Turneul Campioanelor, Simona Halep a povestit care au fost sentimentele sale imediat dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros, in fata Jelenei.

Simona Halep, dezastru la Turneul Campioanelor. Umilita de Wozniacki

Daneza a castigat cu 6-0 primul set. Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT. Sansa mare pentru Halep

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si princip.

Simona Halep-Caroline Garcia LIVE TEXT. SCOR EXPLOZIV la Turneul Campioanelor pentru Halep

Simona Halep conduce cu 6-4, 3-1 in meciul cu Carolina Garcia. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a.

Simona Halep: Nu stiu care sunt variantele pentru a-mi pastra locul I. Nu mai fac asta dupa ce am patit in vara

Simona Halep a declarat, luni, dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei franceze Caroline Garcia, ca nu stie care sunt variantele pentru a ramane pe locul I WTA dupa turneul de la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )