Libnet.ro
UNICEF

21:30

Multiplul campion mondial, Lazar Zoltan (Ungaria), a castigat concursul international de atelaje de la Cefa

Adevărul Adevărul,
Multiplul campion mondial, Lazar Zoltan (Ungaria), a castigat concursul international de atelaje de la Cefa

Concursul international de atelaje, trei stele-doi cai, a fost castigat, dupa trei zile de concurs - dresaj, maraton si obstacole - de sportivul Lazar Zoltan Ungaria), multiplu campion mondial, urmat de conationalul sau Kakonyi Norbert, pe locul II, iar premiul III a revenit bihoreanului Rakoczi Gerg337;, multiplu campion national si maestru al sportului. continuă pe Adevărul

Tragedie URIASA in lumea sportului! Un fost campion mondial la Moto GP a MURIT la doar 35 de ani (FOTO)

Fost campion mondial in Moto GP, Nicky Hayden, s-a stins din viata luni, la numai 35 de ani. Fostul pilot se afla deja intr-o stare foarte delicata, in urma unui accident petrecut saptamana.

Pilotul Nicky Hayden, fost campion mondial, a murit

Pilotul american Nicky Hayden, fost campion mondial la MotoGP, a murit, a anuntat spitalul din Cesena, in nordul Italiei, potrivit cotidianului Marca. Pilotul fusese internat aici dupa ce fusese lovit de o masina in timp ce mergea cu bicicleta.

Box: Hassan NDam, campion mondial la categoria mijlocie (WBA)

Boxerul francez Hassan N'Dam a cucerit titlul de campion mondial la categoria mijlocie, versiunea WBA, invingandu-l la puncte pe japonezul Ryota Murata, in cadrul unei gale care a avut loc.

Scrimeurul Alin Mitrica a castigat concursul satelit de spada de la Split

Scrimerul roman Alin Mitrica CSU Craiova) a castigat, sambata, concursul satelit de spada de la Split Croatia), dupa ce l-a invins in finala pe canadianul Pascal Heidecker, cu scorul de 15-13, potrivit site-ului Federatiei Romane de Scrima, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )