Libnet.ro
UNICEF

18:45

Baiat de 14 ani, impuscat mortal in cel mai sigur poligon de tir din lume

Antena3 Antena3,
Baiat de 14 ani, impuscat mortal in cel mai sigur poligon de tir din lume

Un baiat de 14 ani a fost ucis de tatal sau, care l-a impuscat din greseala in ceea ce este supranumit cel mai sigur poligon de tir din lume. William Brumby era in poligonul din. continuă pe Antena3

Jocurile Olimpice 2016, cel mai sigur loc pentru sportivi

Desi focuri de arma rasuna in cartierele marginase din Rio de Janeiro, cadavre mutilate zac pe plaja, iar politistii si pompierii protesteaza, Comitetul Olimpic American USOC) a afirmat ca Jocurile Olimpice 2016 vor fi cel mai sigur loc pentru sportivi odata ce intrecerile vor incepe, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Scrisoare cutremuratoare catre Madalina Manole de la cel mai mare fan ai ei

Cel mai mare fan si prieten al Madalinei Manole a postat o scrisoare catre idolul sau, in asteptarea zilei de 14 iulie, cand artista s-a nascut si a disparut dintre noi. Daniel Gheorghe, din Medgi.

UPDATE. Cel mai sangeros atentat din Bagdad, in 2016: Statul Islamic a omorat 126 de persoane, intre care 25 de copii

Noul bilant indica 126 de morti si cel putin 147 de raniti. 25 de de copii au fost ucisi in atac, potrivit CNN.

Scoala de la tara care le bate pe toate de la oras. Pustiul de 14 ani care demonstreaza ca performanta se invata si la sat

Cristian Daniel Rus e un pusti de 14 ani din comuna clujeana Taga care a obtinut media 9,90 la Evaluarea Nationala. Iar surpriza consta in faptul ca el a luat note mai frumoase decat elevi de la licee de prestigiu din Cluj-Napoca. Daca se invata, si la sat pot fi rezultate, crede mama lui Cristian, profesoara de engleza.

Barbatul care a injunghiat-o pe primarita orasului Koln a fost condamnat la 14 ani de inchisoare

Barbatul care a injunghiat-o in gat pe Henriette Reker, primarul orasului Koln, cu o zi inainte sa fie aleasa in functie, a fost condamnat vineri la 14 ani de inchisoare de tribunalul federal din Dusseldorf, relateaza DPA.

Barbatul care a injunghiat-o pe primarita din Koln a primit 14 ani inchisoare

Barbatul care a injunghiat-o pe Henriette Reker, invocand pozitia pro-refugiati a candidatei devenite primar al orasului Koln, a fost condamnat vineri la 14 ani de inchisoare pentru tentativa de omor de un tribunal din Dusseldorf, transmite DPA, preluat de Agerpres.

Simona Halep dupa calificarea in sferturi la Wimbledon: Sunt aproape de cel mai inalt nivel al meu

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Wimbledon, Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata lui Madison Keys ca traverseaza o perioada foarte buna si ca este aproape de cel mai inalt nivel al jocului sau.

Hyundai Tucson: test drive cu noul SUV al sud-coreenilor. Ar putea fi cel mai bun Hyundai construit vreodata

Hyundai a adus pe piata la finalul anului trecut cea de-a treia generatie a SUV-ului compact Tucson, model pe care il consider cel mai bun produs al sud-coreenilor, pentru ca a fost bine gandit si asamblat. Noul Tucson se apropie de modele premium,.

Avancronica Franta-Islanda, cel mai dezechilibrat sfert de finala de la EURO 2016

Cel putin asa arata calculele hartiei, pentru ca in realitate Islanda a demonstrat pana acum ca poate produce oricand surpriza, iar nordicii avertizeaza ca nu au aratat inca cel mai bun meci de pana acum.

Aradul intra in Cartea Recordurilor cu cel mai lung sir de capace

Aradul intra in Cartea Recordurilor Mondiale Guiness World Records, dupa ce, sambata, in oras s-a realizat cel mai lung sir de capace insiruite din lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )