Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai aglomerate 16 aeroporturi din lume: aeroportul international unde s-au depasit 100 de milioane de pasageri

Adevărul Adevărul,
Cele mai aglomerate 16 aeroporturi din lume: aeroportul international unde s-au depasit 100 de milioane de pasageri

Consiliul International al Aeroporturilor ACI) a anuntat care sunt cele mai aglomerate aeroporturi internationale din lume, pe baza numraului de pasageri inregistrat in cursul anului trecut. Pe primele zece locuri se regasesc si aeroporturi cunoscute din Europa, printre care Heathrow, din Londra, si Charles de Gaulle, din Paris. continuă pe Adevărul

TOP: cele mai vandute masini electrice plug-in din lume

Zece cele mai cautate masini electrice plug-in reincarcabile la priza) din lume au fost vandute in 120. 000 de unitati in primele cinci luni ale anului, dintre care peste 22. 000 de unitati au fost comercializate in luna mai, in crestere cu 42% fata de.

Frizerul, bucatarul si confectionerul, cele mai putin respectate meserii din Romania

Frizerul, bucatarul si confectionerul sunt considerate cele mai putin respectate categorii profesionale din Romania, iar medicul, profesorul si zidarul se numara printre cele mai respectate, potrivit unui studiu realizat in cadrul campaniei Romania.

Delia isi testeaza limitele pe unul dintre cele mai dificile trasee montane din Romania. Unde va merge, alaturi de sotul ei

Delia Matache va trai experienta vietii sale, urmand ca timp de trei zile sa innopteze numai in saci de dormit, scrie libertatea. ro.

VIDEO China termina constructia celui mai mare radiotelescop din lume

Intr-o regiune muntoasa izolata din China se termina instalarea celui mai mare radiotelescop din lume care va incepe curand testele si in septembrie va fi complet operational. S-a lucrat cinci ani la proiectul care a costat 180 milioane dolari. China vrea sa devina o forta in stiinta, vrea sa construiasca o statie spatiala si sa trimita un om pe Luna.

Baiat de 14 ani, impuscat mortal in cel mai sigur poligon de tir din lume

Un baiat de 14 ani a fost ucis de tatal sau, care l-a impuscat din greseala in ceea ce este supranumit cel mai sigur poligon de tir din lume. William Brumby era in poligonul din.

Sfaturi de vacanta: cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Buzau

Buzaul are cateva dintre cele mai mai atractive zone de pescuit din nordul Munteniei. Daca ii intrebi pe pescarii buzoieni care sunt cele mai bune locuri de pescuit, acestia iti recomanda cel putin cinci locuri amenajate special, atat la munte, cat si in zona de campie, unele avand chiar si locuri de cazare. Tarifele variaza intre 30 si 50 de lei pe zi.

Cele mai multe goluri intr-un meci la EURO din ultimii 16 ani. Alte statistici interesante

Franta si Islanda au oferit duminica seara meciul cu cele mai multe goluri marcate la turneul final al Campionatului European gazduit chiar de Hexagon.

Topul facultatilor cu cele mai bune perspective de angajare

Facultatile cu profil de inginerie software sau de limbi straine sunt cele ai caror absolventi isi gasesc cel mai repede un job bine platit, imediat dupa finalizarea studiilor, avand, totodata, sansa unei ascensiuni rapide in cariera.

China a finalizat constructia celui mai mare telescop din lume, rolul acestuia este de a cerceta daca exista viata extraterestra (VIDEO)

China a terminat constructia telescopului FAST, care are o suprafata de 30 de ori mai mare decat a unui teren de fotbal si un diametru de 500 de metri. Acesta este cel mai mare telescop din lume,.

Anca Dragu: judetele Galati, Dambovita si Teleorman inregistreaza cele mai mici venituri pe locuitor

Judetele Galati, Dambovita si Teleorman inregistreaza cele mai mici venituri pe locuitor, de 2. 500 de lei, in timp ce la polul opus, cu venituri de peste 3. 500 de lei pe locuitor, se afla judete precum Tulcea, Ilfov, Valcea, Hunedoara, Salaj sau Bistrita Nasaud, potrivit ministrului Finantelor Publice, Anca Dragu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )