Libnet.ro
UNICEF

20:00

A murit Ennio Morricone, unul din cei mai premiati compozitori pentru cinema

ADPM ADPM,
A murit Ennio Morricone, unul din cei mai premiati compozitori pentru cinema

Ennio Morricone, unul dintre cei mai premiati compozitori de muzica de film din lume, a murit in spital, la 91 de ani, dupa ce a cazut si si-a rupt piciorul. continuă pe ADPM

Marele compozitor italian Ennio Morricone a murit

Ennio Morricone, unul dintre cei mai prolifici compozitori din toate timpurile, a murit in noaptea de duminica spre luni intr-o clinica din Roma, la varsta de 91 de ani.

Unul dintre cei mai influenti lideri ai miscarii pro-democratie din Hong Kong a fugit peste hotare dupa ce a vorbit in Congresul american

Nathan Law, unul dintre cei mai influenti lideri pro-democratie din Hong Kong, fost lider al protestelor umbrelelor studentesti, a anuntat ca a parasit regiunea semiautonoma, intrucat risca sa fie inchis sub noua legislatie in materie de securitate nationala intrata in vigoare marti. China a numit un reprezentant al liniei dure cu privire la proteste in fruntea agentiei de securitate din Hong Kong.

Marele compozitor Ennio Morricone a murit la varsta de 91 de ani

Ennio Morricone, unul dintre cei mai prolifici compozitori din toate timpurile, a murit in noaptea de duminica spre luni intr-o clinica din Roma, la varsta de 91 de ani, a anuntat agentia Ansa, citata de news. ro.

A murit Ennio Morricone. Compozitorul avea 91 de ani

Compozitorul italian Ennio Morricone a incetat din viata la varsta de 91 de ani, a transmis luni ANSA Newswire. El se afla internat intr-un spital din Roma.

Celebrul compozitor italian Ennio Morricone a incetat din viata

Compozitorul italian Ennio Morricone a murit, in noaptea de duminica spre luni, la varsta de 91 de ani, anunta ziarul La Reppublica. Acesta se afla internat intr-o clinica din Roma, dupa ce.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta: cine controleaza, de fapt, cei mai multi bani?

Uneori poate nu alegi tu la ce banca ai cont, a venit direct cu cardul de salariu. Alteori cauti sa vezi cine ofera cel mai bun pachet. Dar te intrebi ce banci din Romania controleaza cei mai.

FOTO Final de poveste pentru barul Papi, unuldin locurile preferate ale boemei artistice din Timisoara

Paillon sau Papi, cum era cunocut, s-a inchis pentru totdeauana. Cafeneaua a fost creatia lui Stelia Cirt, presedintele Fundatiei Rubin, unul din oamenii din cei mai activi manageri culturali din Timisoara, organizator de numeroase evenimente si festivaluri de arta.

ANUL TRECUT: 1.500 de pacienti romani au cheltuit peste 3 milioane de euro pentru tratamente in spitalele PremiQaMed din Viena

Grupul PremiQaMed, unul dintre cei mai mari operatori de spitale private din Austria si una dintre principalele destinatii pentru turism medical din Europa, a primit, anul trecut, in unitatile sale medicale din Viena, 1. 500 de pacienti romani care au cheltuit peste 3 milioane de euro in total pe tratamente si ingrijiri medicale, potrivit unui comunicat de presa al PremiQaMed.

Specialistii trag un semnal de alarma. Cine sunt romanii cei mai vulnerabili la coronavirus?

Pandemia de coronavirus nu e nici pe de parte la sfarsit. in Romania, numarul infectatilor cu virusul ucigas a escaladat. Cazurile sunt din ce in ce mai multe, iar toate ventilatoarele de la ATI sunt ocupate.

PE FONDUL SEZONULUI DE FOC DIN CALIFORNIA: Mai multe tabere de pompieri detinuti au fost testati pozitiv cu covid

Pe masura ce sezonul incendiilor din California se apropie, peste jumatate dintre pompierii statului nu sunt disponibili pentru a servi in nord, dupa ce oficialii au plasat 12 din 43 de tabere de pompieri in carantina, din cauza unui focar gigant COVID-19 la o inchisoarea din zona Lassen - care serveste ca centru de instruire a pompierilor, relateaza Zerohedge.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )