Libnet.ro
UNICEF

10:15

A MURIT Israela Vodovoz. A fost gasita decedata in propria casa

B1 B1,
A MURIT Israela Vodovoz. A fost gasita decedata in propria casa

Cunoscuta vedeta mondena Israela Vodovoz a murit. Aceasta a fost gasita fara suflare in locuinta ei, vineri, in propria locuinta. Conform surselor Spynews, nimeni nu mai daduse de ea timp de 5 zile,. continuă pe B1

Israela Vodovoz a murit. Nu raspundea la telefon de cateva zile

CelebraIsraela Vodovoza murit. Aceasta a fost gasita moarta, in locuinta ei, in seara de 9 martie. Israelaa murit in locuinta sa. A fost gasita in baie,dezbracata. Conform.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT. Decizia socanta luata de Israela cu putin timp inainte de moarte

ISRAELA VODOVOZ A MURIT Ramasa singura dupa ce Liviu Arteni 46 de ani) a plecat din tara, Israela Vodovoz se lupta anul trecut cu problemele de sanatate care nu ii dadeau pace.

Actorul Ed Westwick, acuzat ca a tinut o femeie prizoniera ca sclava sexuala in propria casa timp de doua zile

Actorul englez Ed Westwick 30 de ani), protagonist al serialul Gossip Girl, este tinta unor noi acuzatii. O femeie sustine ca a tinut-o captiva in propria casa, timp de 48 de ore, ca sclava sexuala.

Actorul Ed Westwick, acuzat ca a tinut o femeie prizoniera ca sclava sexuala in propria casa, timp de doua zile

Actorul englez Ed Westwick 30 de ani), protagonist al serialul Gossip Girl, este tinta unor noi acuzatii. O femeie sustine ca a tinut-o captiva in propria casa, timp de 48 de ore, ca sclava sexuala.

A fost descoperita identitatea tinerei care a fost gasita inconstienta pe o banca din Anglia, alaturi de un spion rus

Tanara de 33 de ani, Yulia, care a fost gasita inconstienta pe o banca dintr-un complex comercial din Anglia, este fiica agentului secret rus, Serghei Skripal, alaturi de care a fost gasita. Cei doise.

Un sofer a fost calcat de propria masina, dupa ce a incercat sa scape de politie - VIDEO

Un sofer, in varsta de 30 de ani, aflat sub influenta bauturlor alcoolice a fost lovit de propria masina. Un politist a incercat sa il traga pe dreapta pe soferul care conducea haotic. in acel moment, u.

O batrana de 74 de ani a fost gasita spanzurata

O femeie in varsta de 74 de ani, din Stefanesti, judetul Arges, s-a spanzurat, iar cadavrul a fost descoperit marti dimineata.

A murit Ionut Constantinescu, fost prefect de Vrancea in guvernarea CDR

Ionut Constinesc avea 57 de ani si in ultimii ani a fost director al unei societati de asigurari. Fostul prefect va fi inmormantat duminica, la Focsani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )