Libnet.ro
UNICEF

09:00

A murit Joe Alaskey, omul care ne-a dat vocea lui Bugs Bunny

Playtech Playtech,
A murit Joe Alaskey, omul care ne-a dat vocea lui Bugs Bunny

Joe Alaskey e un nume necunoscut pentru cei mai multi dintre noi, dar acelasi actor care a fost vocea lui Bugs Bunny, Daffy Duck, Sylvester sau Tweety s-a stins ieri din viata. Ar putea fi considerat unul dintre cei mai relevantianonimi ai generatiei sale, prin natura muncii pe care a prestat-o in cea mai mare []. continuă pe Playtech

Actorul Joe Alaskey, vocea lui Bugs Bunny, a murit la varsta de 63 de ani

Actorul de comedie Joe Alaskey, devenit faimos dupa ce a fost vocea din spatele unor personaje celebre de desene animate, precum Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety sau motanul Sylvester, a murit miercuri, la varsta de 63 de ani, din cauza cancerului de care suferea, anunta The Telegraph.

Actorul Joe Alaskey, vocea lui Bugs Bunny si a lui Daffy Duck, a murit VIDEO

Actorul american de comedie Joe Alaskey, care a asigurat vocea unor personaje animate legendare, precum Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety si Sylvester the Cat, a murit la varsta de 63 de ani, potrivit site-ului tmz. com, citat de Mediafax.

O noua schimbare in actionariatul Romania TV: Omul care a administrat, in acte, televiziunea lui Sebastian Ghita ramane fara actiuni

Radu Mihai Tronaru, omul care ani de zile administrat, in acte, postul Romania TV, iese din actionariatul canalului controlat de Sebastian Ghita. Potrivit unui document depus la CNA si care urmeaza sa fie discutat maine in forul audiovizual, Catrinel Gheorghe, care in noiembrie 2015 a devenit principal asociat, va detine 100% din actiuni. Schimbarea vine in conditiile in care Romania TV a anuntat, la finalul anului trecut, iminenta atragere a unei investitii din partea unui grup european de media.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )