Libnet.ro
UNICEF

05:15

A murit Marcel Dragomir. Compozitorul avea 70 de ani

Adevărul Adevărul,
A murit Marcel Dragomir. Compozitorul avea 70 de ani

Compozitorul Marcel Dragomir, celebru pentru slagare precum Un albastru infinit si Sa mori de dragoste ranita, a murit la varsta de 70 de ani, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

A murit Marcel Dragomir

A murit Marcel Dragomir. Anuntul a fost facut de fiul sau, Rares Dragomir, intr-o postare pe Facebook:Cu mare durere in inima si in suflet, va anunt pe toti cei care l-ati cunoscut si i-ati iubit.

Compozitorul Marcel Dragomir a murit la varsta de 70 de ani

Compozitorul Marcel Dragomir, celebru pentru slagare precum Un albastru infinit si Sa mori de dragoste ranita, a murit luni, la varsta de 70 de ani, informeaza Mediafax.

A murit compozitorul Marcel Dragomir

Compozitorul Marcel Dragomir, cunoscut pentru colaborarea cu Angela Similea, a murit, luni. Anuntul a fost facut de fiul lui, Rares Dragomir printr-o postare pe Facebook.

Compozitorul Marcel Dragomir, autor al slagarului ,,Sa mori de dragoste ranita, a murit la varsta de 70 de ani

Marcel Dragomir, compozitor devenit celebru pentru slagare precum Un albastru infinit si Sa mori de dragoste ranita, a murit luni, la varsta de 70 de ani, noteaza Mediafax.

Compozitorul Marcel Dragomir a murit la varsta de 70 de ani (VIDEO)

Compozitorul Marcel Dragomir a murit luni, la varsta de 70 de ani. Anuntul a fost facut de fiul compozitorului, Rares Dragomir, pe contul sau de Facebook. Cu mare durere in inima si in suflet va anunt pe.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )