Libnet.ro
UNICEF

21:45

A murit unul dintre cei mai importanti scriitori francezi, membru de onoare al Academiei Romane

B1 B1,
A murit unul dintre cei mai importanti scriitori francezi, membru de onoare al Academiei Romane

Scriitorul si academicianul francez Jean d'Ormesson a murit la varsta de 92 de ani, in urma unui stop cardiac, informeaza Le Figaro. El a spus mereu ca va pleca fara sa spuna totul si. continuă pe B1

Attila Bartis, unul dintre cei mai importanti prozatori din Ungaria, a citit la Timisoara: Cine s-a nascut in aceasta parte a lumii, nu poate pleca definitiv

Attila Bartis a fost invitat la libraria La Doua Bufnite din Timisoara, pentru o lectura publica. Scriitorul si-a lansat in toamna varianta in limba romana al volumului Sfarsitul.

Attila Bartis, unul dintre cei mai importanti prozatori din Ungaria, a citit la Timisoara: Cine s-a nascut in aceasta parte a lumii nu poate pleca definitiv

Attila Bartis a fost invitat la libraria La Doua Bufnite din Timisoara, pentru o lectura publica. Scriitorul si-a lansat in toamna varianta in limba romana al volumului Sfarsitul.

Unul dintre cele mai mari diamante brute din lume, vandut pentru 6,5 milioane de dolari

Unul dintre cele mai mari diamante brute din lume, de 709 carate, cunoscut drept diamantul pacii, a fost vandut de Sierra Leone pentru 6,5 milioane de dolari, ieri, la o licitatie din New York, cu scopul de a finanta proiecte de dezvoltare pentru populatia saraca din aceasta tara, potrivit Reuters.

Ziua in care au murit si Regele Mihai, si unul dintre cei mai inflacarati monarhisti, Constantin Ticu Dumitrescu

Ziua de 5 decembrie va fi retinuta ca o data cu dubla semnificatie in istoria monarhiei romane: moartea Regelui Mihai si a unuia dintre sustinatorii regalitatii, Constantin Ticu Dumitrescu. Fostul presedinte al Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania i-a deschis calea Regelui Mihai catre dosarele Securitatii, de unde suveranul a aflat detalii despre urmaritorii sai din serviciile secrete si numele conspirative ale turnatorilor.

iNCA O TRAGEDIE: A murit una dintre cele mai titrate sportive ale Romaniei

Federatia Romana de Atletism a anuntat, marti, decesul atletei Cristina Nicolau, multipla campioana la triplusalt, proba in care detine recordul national de sala, din anul 2000. Cristina Nicolau.

iNCA O TRAGEDIE: A MURIT una dintre cele mai CUNOSCUTE SPORTIVE ale Romaniei

Federatia Romana de Atletism a anuntat, marti, decesul atletei Cristina Nicolau, multipla campioana la triplusalt, proba in care detine recordul national de sala, din anul 2000. Cristina Nicolau.

Este oficial! Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania a fost vandut

Brico Depot Romania, parte a Kingfisher plc, companie internationala de bricolaj si amenajari interioare, a finalizat cu succes tranzactia pentru achizitionarea a 100% din actiunile Praktiker.

O parte din unul dintre cele mai mari zacaminte de gaze naturale din Rusia, preluata de OMV

Grupul austriac OMV a finalizat o tranzactie privind preluarea unei participatii de 24,99% la zacamantul Yuzhno Russkoye, de la grupul german Uniper. Tranzactia ii va majora grupului OMV Petrom.

Faze tari:Space X va transporta in spatiu ingrediente pentru fabricarea berii;Calculatoarele cuantice sunt mai aproape de realitate ca niciodata;Povestea primului SMS trimis de Craciun, in urma cu 25 de ani

A fost arestat si a fost construita o inchisoare special pentru el. Pablo Escobar, unul dintre cei mai cunoscuti traficanti de droguri din istorie, castiga 420 milioane de dolari pe saptamana. Cand a fost arestat, in 1991, se spune ca a fost construita o inchisoare speciala pentru el. Fizicianul care vrea sa rescrie teoria Big Bang. Juliano Cesar Neves nu este cel mai mare fan al ideii ca timpul a inceput cu asa-numitul Big Bang. Acesta isi imagineaza un colaps urmat de o expansiune, care ar putea chiar sa transporte urmele unei cronologii anterioare.

Oglinda pentru starea Educatiei: Romania e tara UE cu cei mai slab pregatiti profesori, cea mai mica finantare, cei mai putini studenti si in care elevii de la sate sunt condamnati la esec

Campioana europeana la cei mai putini bani alocati educatiei, Romania isi ignora copiii din zonele rurale si de etnie roma, potrivit unui studiu al Comisiei Europene. O alta tendinta ingrijoratoare e indepartarea elevilor de facultate: abandonul scolar pentru segmentul 18-24 a crescut de la 17,3% la 18,5% in ultimii trei ani. Trendul are consecinte atat pe piata muncii cat si la nivelul cresterii economice. Alte probleme identificate de Comisia Europeana: avem profesori slab pregatiti, cresele sunt prea putine, iar lucrul cu elevii cu cerinte educationale speciale este aproape strain.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )