Libnet.ro
UNICEF

01:05

Muzee nestiute: Cetatea Rupea, unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul Romaniei

Antena3 Antena3,
Muzee nestiute: Cetatea Rupea, unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul Romaniei

Cetatea Rupea este unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul Romaniei. n prezent, Cetatea din Rupea reprezinta poate principala atractie turistica din nordul judetului Brasov. Citeste mai. continuă pe Antena3

O romanca de 17 ani, vedeta la Hollywood. Adolescenta din Negresti-Oas joaca intr-unul dintre cele mai vizionate seriale Disney

O romanca de 17 ani este noua Hannah Montana a Hollywood-ului. Oana Grigorut, Gregory pentru americani, a lasat satul natal de langa Negresti-Oas pentru Chicago. Acum joaca intr-unul dintre cele mai.

Victor Ponta: Cred Traian Basescu este unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice/ Justitia va fi cu adevarat libera si independenta cand Basescu isi termina mandatul

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca presedintele se afla in unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice referindu-se la cazul terenului achizitionat de fiica sa la Calarasi, despre care spune ca se transforma intr-o mlastina din care nu va mai iesi.

Victor Ponta: Cred ca Traian Basescu este in unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice/ Justitia va fi cu adevarat libera si independenta cand Basescu isi termina mandatul

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca presedintele se afla in unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice referindu-se la cazul terenului achizitionat de fiica sa la Calarasi, despre care spune ca se transforma intr-o mlastina din care nu va mai iesi.

Ponta: Basescu este intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice.

Presedintele Traian Basescu se afla intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice, a afirmat, duminica, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Cred ca domnul Traian Basescu este intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice. Povestea asta cu cele 300 de hectare cred ca s-a transformat intr-o mlastina din care nu va mai iesi, sunt convins de chestia asta, si ce mai trage el din mlastina aia de acolo, din hectarele supraevaluate si platite din banii de la .

Duane Butcher: Baza de la Mihail Kogalniceanu, nod de transport esential pentru echipamentele ce revin din Afganistan. Romania este unul dintre cei mai buni si mai loiali aliati ai SUA

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a afirmat, sambata seara, la Constanta, ca baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu va deveni un nod de transport esential pentru echipamentele americane care se reintorc din Afganistan, transmite Mediafax. El a precizat in cadrul discursului sau sustinut in cadrul unei receptii organizate la bordul navei Mount Whitney, la care au fost prezenti politicieni, oficialitati militare, oameni de afaceri, ca Romania este unul dintre cei mai buni si mai loiali aliati ai SUA.

Piata noastra de gambling ar putea deveni una dintre cele mai solide din Europa

Piata autohtona a jocurilor de noroc ar putea deveni una dintre cele mai solide din Europa, considera Odeta Nestor, presedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc ONJN).

Muzee nestiute: Cetatea Fagarasului, un loc fascinant si plin de istorie

In cadrul campaniei Muzee Nestiute va propunem o incursiune culturala incarcata de istorie, cunostinte si frumos. in aceasta ocazie ne vom deplasa la Cetatea Fagarasului, cel mai important monument al.

Cele mai tari mobile made in China.

Portalul gadget. ro a realizat un clasament interesant al celor mai bune telefoane chine-zesti care ar putea avea un cuvant de spus pe plan mondial. Este vorba de telefoane Android de top care ar face fata fara probleme in competitia cu Samsung GALAXY S4, LG G2, LG Nexus 5, HTC One sau orice alt smartphone high-end cu Android. Iata modelele de telefoane: Oppo Find 5 Este considerat unul dintre cele mai frumoase telefoane Android lansate in 2013, iar pretul sau de comercializare il putem .

Unul din cele mai puternice state din UE sustine INTRAREA Romaniei in Schengen. Vor fi DOUA etape de admitere

Franta ar putea accepta aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen in mod etapizat, sugereaza noul ambasador francez la Sofia, Xavier Lapeyre de Cabanes. Franta nu se opune aderarii Bulgariei la Schengen, a dat.

Acesta este unul din cele mai ciudate cupluri. El cantareste 200 de kilograme, iar ea este slaba ca un fulg

Dragostea nu tine cont de infatisare. Acesti tineri par sa sparga orice bariere si dovedesc lumii intregi ca sentimentele lor sunt curate si frumoase. Ea este o femeie foarte curtata, dar cu toate astea nu ar.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )