Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ponta: Basescu este intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Basescu este intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice.

Presedintele Traian Basescu se afla intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice, a afirmat, duminica, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Cred ca domnul Traian Basescu este intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice. Povestea asta cu cele 300 de hectare cred ca s-a transformat intr-o mlastina din care nu va mai iesi, sunt convins de chestia asta, si ce mai trage el din mlastina aia de acolo, din hectarele supraevaluate si platite din banii de la . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Cred ca Traian Basescu este in unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice/ Justitia va fi cu adevarat libera si independenta cand Basescu isi termina mandatul

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca presedintele se afla in unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice referindu-se la cazul terenului achizitionat de fiica sa la Calarasi, despre care spune ca se transforma intr-o mlastina din care nu va mai iesi.

Acesta este unul din cele mai ciudate cupluri. El cantareste 200 de kilograme, iar ea este slaba ca un fulg

Dragostea nu tine cont de infatisare. Acesti tineri par sa sparga orice bariere si dovedesc lumii intregi ca sentimentele lor sunt curate si frumoase. Ea este o femeie foarte curtata, dar cu toate astea nu ar.

Unul din cele mai puternice state din UE sustine INTRAREA Romaniei in Schengen. Vor fi DOUA etape de admitere

Franta ar putea accepta aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen in mod etapizat, sugereaza noul ambasador francez la Sofia, Xavier Lapeyre de Cabanes. Franta nu se opune aderarii Bulgariei la Schengen, a dat.

Oficial SUA: Romania s-a transformat intr-unul din cei mai buni si mai loiali aliati ai Statelor Unite

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a afirmat, sambata seara, la Constanta, ca baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu va deveni un nod de transport esential pentru.

Victor Ponta: Cred Traian Basescu este unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice/ Justitia va fi cu adevarat libera si independenta cand Basescu isi termina mandatul

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca presedintele se afla in unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale politice referindu-se la cazul terenului achizitionat de fiica sa la Calarasi, despre care spune ca se transforma intr-o mlastina din care nu va mai iesi.

Basescu:Romania e astazi printre cele mai solide tari din UE in privinta stabilitatii macroeconomice

Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, a afirmat, joi, presedintele Traian Basescu, in cadrul unei intalniri cu o delegatie a.

FOTO Bd. Magheru - unul dintre cele mai batjocorite bulevarde din Capitala

Noroi, gropi, sapaturi, sute de masini parcate neregulamentar si pe spatiile verzi, afise peste afise lipite pe banci, stalpi sau pubele de gunoi, cabine de telefon in paragina sau distruse, excremente de caine si lucrari nefinalizate - astea sunt lucrurile pe care le poate admira oricine se plimba pe Bd. Magheru, unul dintre bulevardele definitorii ale Bucurestiului. Desi a intrat intr-un proiect de reamenajare partiala, lucrarile au stagnat si pe alocuri au inceput sa se deterioreze. In plus, masinile sunt parcate peste tot, containerele de gunoi - murdare si deteriorate - troneaza in zeci de locuri la marginea sau chiar in mijlocul trotuarelor. Vezi in articol imagini cu bulevardul central al unei capitale europeane din anul 2013.

Diplomat american: Romania s-a a devenit unul din cei mai loiali aliati ai SUA

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a afirmat, aseara, in cadrul unei receptii organizate la bordul navei Mount Whitney, ca baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu va deveni un nod de transport esential pentru echipamentele americane care se reintorc din Afganistan, potrivit surselor de presa.

Ponta: Basescu a vorbit cu Papici de mai multe ori. Minte de ingheata apele!.

Premierul Victor Ponta a declarat, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului discuta si cu alti procurori. Cred ca pe Papici l-a sunat pe videotelefon, ca zicea ca l-a sunat la telefon, dar i s-a parut ca are o fata buna. E de desene animate asta ca nu l-a vazut pe Papici, minte de ingheata apele, l-a vazut de zeci de ori. Asta denota anumite scapari de memorie sau chiar de ratiune. Evident ca l-a vazut .

Basescu: Romania, printre tarile cele mai solide macroeconomic din UE.

Presedintele Traian Basescu a primit, joi, la Cotroceni, o delegatie a Consiliului de Afaceri Romano-American AMRO) condusa de domnul Eric Stewart, presedintele AMRO. In cadrul discutiilor, seful statului a vorbit despre situatia economica actuala a tarii noastre, subliniind faptul ca Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Totodata Traian Basescu a .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )