Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nadal a castigat al 20-lea trofeu de Mare Slem la Roland Garros

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nadal a castigat al 20-lea trofeu de Mare Slem la Roland Garros

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal a castigat duminica finala probei masculine de simplu a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingandu-l in trei seturi, 6-0, 6-2, 7-5, pe liderul mondial, sarbul Novak Djokovic, si trecandu-si in palmares al 13-lea sau titlu pe zgura pariziana, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Roger Federer, mesaj plin de fair-play dupa ce rivalul sau Rafael Nadal a devenit din nou campion la Roland Garros: Ne-am ajutat unul pe altul sa devenim mai buni. Este o onoare pentru mine sa-l pot felicita pentru al 20-lea trofeu de Grand Slam

Tenismenul spanionl Rafael Nadal si-a trecut in palmares al 13-lea trofeu de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in finala de la Paris pe liderul mondial Novak Djokovic. Acesta este al 20-lea trofeu de la un.

Rafael Nadal pentru a 13-a oara in finala de la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in ultimul act de la Roland Garros.

Nadal a castigat turneul de la Roland Garros

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal a castigat duminica finala probei masculine de simplu a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingandu-l in trei seturi, 6-0, 6-2, 7-5, pe liderul mondial, sarbul Novak Djokovic, si trecandu-si in palmares al 13-lea sau titlu pe zgura pariziana, scrie g4media.

Rafael Nadal obtine al 13-lea titlu la Roland Garros

Spaniolul l-a invins in finala pe liderul mondial Novak Djokovic, cu 6-0, 6-2, 7-5, pentru al 20-lea titlu de Mare Slem din cariera.

Rafael Nadal, dupa victoria de la Roland Garros: Am trait aici majoritatea momentelor importante din cariera

Spaniolul Rafael Nadal a declarat, duminica seara, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros, ca pentru el succesul la aceasta competitie inseamna totul, informeaza atptour. com.

Roland Garros: Timea Babos si Kristina Mladenovic, campioanele en-titre, in finala la Paris

Perechea Timea BabosKristina Mladenovic UngariaFranta), cap de serie numarul 2, s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, trofeu pe care l-a castigat anul trecut.

Asa am trait Djokovic - Nadal in finala de la Roland Garros

Pentru a 56-a oara in istorie Novak Djokovic si Rafael Nadal au fost adversari pe terenul de tenis. S-a intamplat in finala de la Roland Garros 2020, un turneu disputat in conditii speciale din cauza pandemiei de coronavirus.

Rafa Nadal este un monstru pe zgura: l-a umilit pe Djokovic in finala de la Roland Garros

Rafa Nadal este campion la Roland Garros, pentru a 13-a oara! Spaniolul 34 de ani, 2 ATP) s-a impus in fata lui Novak Djokovic 33 de ani, 1 ATP), scor 6-0, 6-2, 7-5, in finala de la Roland Garros, ajungand la al.

Iga Swiatek, dupa ce a castigat Roland Garros-ul: Cea mai mare provocare a mea, a fi constanta

Iga Swiatek, prima jucatoare poloneza, atat la feminin cat si la masculin, care a castigat un turneu de Grand Slam, sambata la Roland Garros, considera ca cea mai mare provocare a sa va fi aceea de a fi constanta, relateaza AFP.

FOTO Roland Garros: Nadal, un jucator de milioane, poarta un ceas pe masura

Exista lucruri in viata dupa care poti sa-ti potrivesti ceasul, cum ar fi Rafael Nadal venind la Roland Garros si spulberandu-si aproape toti adversarii. La turneul de acum, Regele Zgurii castiga cu eleganta pe teren si in moda purtand un ceas Richard Mille de 1. 000 de dolari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )