Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO Roland Garros: Nadal, un jucator de milioane, poarta un ceas pe masura

Hotnews Hotnews,
 FOTO Roland Garros: Nadal, un jucator de milioane, poarta un ceas pe masura

Exista lucruri in viata dupa care poti sa-ti potrivesti ceasul, cum ar fi Rafael Nadal venind la Roland Garros si spulberandu-si aproape toti adversarii. La turneul de acum, Regele Zgurii castiga cu eleganta pe teren si in moda purtand un ceas Richard Mille de 1. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal pentru a 13-a oara in finala de la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in ultimul act de la Roland Garros.

Rafa Nadal, primul finalist de la Roland Garros

Jucatorul spaniol Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, .

in prima semifinala de la Roland Garros, Rafael Nadal s-a razbunat crunt pe jucatorul care l-a eliminat la Roma!

Tenismanul Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, s-a calificat vineri, pentru a 13-a oara, in finala turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Rafael Nadal, in cea de-a 13-a finala pe zgura pariziana

Rafael Nadal si-a facut din plin temele inainte de semifinala cu luptatorul Diego Schwartzman, ibericul evitand o desfasurare a evenimentelor precum cea din turneul de la Roma argentinianul s-a impus atunci in doua seturi). Rafa a jucat perfect din punct de vedere tactic, iar victoria in trei seturi 6-3, 6-3, 7-60)) il duce pe spaniol pentru a 13-a oara !) in finala de la Roland Garros.

VIDEO Rafael Nadal, in semifinale la Roland Garros - Meciul sau cu Jannick Sinner s-a incheiat la ora locala 01:26, atunci cand erau sub 10 grade

Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, l-a invins, in noaptea de marti spre miercuri, pe italianul Jannik Sinner, locul 75 ATP, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros.

Novak Djokovic ajunge cu emotii in finala de la Roland Garros

Novak Djokovic s-a calificat vineri seara, cu greu, in finala de la Roland Garros, acolo unde il va intalni pe Rafal Nadal.

Roland Garros: Novak Djokovic, in finala dupa un meci de cinci seturi cu Stefanos Tsitsipas

Novak Djokovic s-a calificat in a cincea sa finala de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in penultimul act pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1. Pentru titlu, liderul mondial se va duela cu rivalul sau Rafael Nadal.

S-a nascut o stea: Iga Swiatek, campioana la Roland Garros

Iga Swiatek din Polonia a castigat editia din acest an a Roland Garros, devenind cea mai tanara jucatoare dupa Monica Seles si Steffi Graf care reuseste la 19 ani sa ia titlul din Franta. Ceremonia de acordare a trofeului a produs o imagine bizara, trofeul ridicat de un sportiv cu masca. In ciuda insistentelor reporterilor, Swiatek nu a dorit sa isi dea jos masca pentru fotografii.

Sofia Kenin si Iga Swiatek lupta pentru coroana de la Roland Garros

Cele doua jucatoare se vor afla in premiera in ultimul act de la Roland Garros, turneu amanat in acest an din cauza pandemiei de coronavirus.

Moment stanjenitor la Roland Garros

In timpul semifinalei feminine Kvitova - Kenin de joi seara de la Roland Garros a avut loc un episod care nu face deloc cinste organizatorilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )